perjantai 25. syyskuuta 2009

Alanko oikeesti osata homman?

Tänään tuli taas vähä vauhtia iltaan, kun oli paljon asiakkaita syömässä ja ihan oikeesti tein kaiken oikein! Ja kuulin Sheilan toteavan jossain vaiheessa:"She is so good!" Osasin menun, tarjoilin oikein, rahastin oikein ja tein kaiken oikein! Odotan siis innolla tarjoilijan työtä, koska nautin siitä ja saan jutella asiakkaille ja oon alkanut jopa oppia puhumaa Englantia! Gosh, I'm good!

Että tämmöistä tänään. Aamulla piti siivota ehkä miljoona huonetta ja meni ikuisuus ja ootan sitä, ku seuraavassa työssä ei tarvii siivota huoneita! Ja sit näin kamalan kissa-hiiri fightin ja se hiiren ääni kuulosti kumilelulta ja kai se sitten kuoli kun ens kerralla katoin nii lattialla verta ja jotai sisäelimia.. Eilen sillä kissalla oli yläkerrassa pieni jänis ja mentii Marian kanssa hihittelemää Colinille, että "Et viittis tulla käymää ylhäällä hoitaas yhe asian..." Ku ei viittiny asiakkaiden kuullen alkaa huutaa: "Sillä on jänis siellä!!!!"

Asiakkaat tekee täällä kaiken. Liimaa maton, laittaa lattiamattoja, hoitaa kuolleen jäniksen ulos, tarjoilee itse itselleen juoma, jos kukaa ei oo sillä hetkellä baarin puolella....
Näytänki nii professionaalilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti