maanantai 7. syyskuuta 2009

DAY 1

Viime yönä olin perillä varmaan 3.30 Suomen aikaa. Yritin nettiäkin säätää päälle, mut en tiennyt salasanaa niin jäi sekin sitten. Yö oli surullisen sekava. Kun kello oli Suomessa 7 ja täällä vasta 5, päätin soittaa äitille. Viestejäkin tuli vähän kaikilta..

Aamulla heräilin vähän väliä ja nousin tätä aikaa 08.30. Uskaltaudun hiipiä vasta tunnin päästä alas moikkaileen kaikkia. Ura pubissa lähti hyvin käyntiin, kun ekana vapaapäivä! Teen ja karmivan rasvaisen pekoni-uppopaistettukananmuna-aterian jälkeen lähin Oxfordiin. Noniin tästä se päivä alkoi..

Sain kyydin pysäkille ja pian tulikin bussi. Mutta sitten paniikissa jäin varmaan 5km liian aikaisin pois ja kävelin Oxford Cityyn.


Hetken aikaa haahuilin ja päädyin shoppailemaan, mutta ostokset siirtyivät myöhempään kun tekikin mieli alkaa turisteilemaan ja menin tourist infoon kyselemään juttuja. Kävelin sitten jotain katedraalia katsomaan, itse asiassa Christ Churchia ja haahuilin jossain puistossa. Olin toooosi kuuma!


Jalat oli kamalan hajalla ja kävin ostamassa uudet kengät, että jaksoin kävellä. Kaiken tämän päätteeksi löysin 30min etsimisen jälkeen sopivan bussin, mutta kuskin kanssa sotkemisen jälkeen missasin kuitenkin oikean pysäkin ja seuraava 20min päässä ja sitten sieltä takas.. Jos olisin optimisti niin ajattelisin, että näkipähän maisemia. Ja sitten vielä joku 1h kävely perille.. Huoh mikä päivä! Tarviin personal guiden viemään käsi kädessä paikasta toiseen. Huomenna sitten töihin klo 12.

Ps. Ikävä on

3 kommenttia:

  1. Terveiset täältä Ylivieskasta. Kiva jos ehdit tänne kirjoitella, on tosi mukava lukea kuulumisiasi. Tsemppiä töihin ja mukavaa alkavaa syksyä! t. Merja,Vesa ja pojat

    VastaaPoista
  2. kiitti terkuista! viesti kirjoittelustani on näköjään lähtenyt kiertämään!:D

    VastaaPoista