keskiviikko 9. syyskuuta 2009

DAY 2

Huh mikä päivä takana! Heräilin varmaan yhdeksän aikaan ja suuntasin lenkille, joka jäi kovin lyhyeksi väsymyksen vuoksi..

Tuli todettua että tämä Postcombe on todella pieni. Lenkiltä tultuani olin valmis suihkuun, kunnes sain infon, että suihkuni ei toimi ja menin viereiseen huoneeseen, joka taitanee olle meidän Single room. No sainpa sitten palohälyttimen piippaamaan kivasti niin että kaikki kuuli ja sitten infottiin lisää, että suihkun ovi pitää olla kunnolla kiinni, ettei höyry käynnistä palohälytintä..

Sitten aamupalan eli Elovena puuroni jälkeen töihin, josta alkoi 12h päiväni. Älkää isi ja äiti säikähtäkö, koska tein töitä max 6h. Siivosin 2 huonetta ja yllätyin kuinka siistejä ja mukavia ne onkaan! Niiden jälkeen taisin juoda teetä ja sitten juoda teetä ja tutustuin baaritarjoiluun ja lisää teetä ja ruokaa ja teetä.. Purin kauppakasseja, tiskasin ja vein pyykit ja sen jälkeen 6h baarin puolella eli juttelin ja tarjoilin kaljan/Famous Grousen silloin tällöin. Myöhemmin kuulin, että takana on yllättävän kiireinen päivä ja minusta se taas oli rauhallinen: istuskelua, ruokaa, juttelua ja vähän työtä!

Paljon oli opittavaa, takana oli ehkä 30 eri whiskey/shotti mahdollisuutta ja osa kun halusi vielä jotai lisiä niihin + 5 eri olutta ja siideri hanoissa + 50 muuta juomaa. Kassakone sentään oli tuttu, mutta hinnat vaikea muistaa kun niitä ei lue missään ja jos lukee niin ne on vanhat ja väärät.
Asiakaskunta sisälti yöpyjiämme eli keski-ikäisiä matkaajia sekä nuorempia vakioasiakkaita. Tuli opittua Englannin sata vuotta sitten (??) olleesta sisällis sodasta ja red and white roseista noin 12 pinttiä juoneelta Yorkshirestä koitoisin olevalta outo aksenttiselta mieheltä ja tapasin suomalaisen naisen! She was lovely (as they say here all the time..at least Sheila does) ja lähtiessään antoi numeronsa sekä sposti osoitteen, että voin ottaa yhteyttä koska vaan vaikka joudun pulaan tai eksyn! Ihmeellistä miten mukavia ihmiset osaa olla.

Tässä on keskimäärin päiväni pähkinän...kookospähkinän kuoressa ja kello on onneksi täällä vasta 0.34. Huomenna alkaa päivä klo 9 siivouksella ja päivät tulee olemaan pitkiä, mutta ei näin pitkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti