sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Knackered

Kamala ilta. Klo 19 tiesin 4 henkisen seurueen tulevan syömään.. No ei siinä mitään, mutta ensin tulivat he, heti perässä seurasi 2 henkinen seurue, sitten tuli 3, jotka yöpyivät ja tuli taas yksi yöpyjä ja sitten kaikki yöpyjät halusivat syödä.. Otin tilauksia tietämättä menusta paljon mitään ja yritin ymmärtää asiakkaiden outoja aksentteja. No sitten päästiin vauhtiin, Bob kokkasi ja minä tarjoilin ja yritin välttää stressi-itkua. No.. 4 henkisen seurueen tilauksista muutama muuttui koska ensin: "Sorry, we don't have mash potatoes" ja pian "I am sorry to tell you, but we've got no liver".. Siinä vaihees itku oli jo erittäin lähellä. Myöhemmin sain kuulla että siellä ois ollu perunamuusia, mutta enhän minä voinut tietää.

Onneksi Sheila tuli jossain vaiheessa niin pääsin lyhentämään baarin jonoa ja hieman hengähtämään. Sheila on niin hyvä keskustelemaan asiakkaiden kanssa, että nelihenkinen seurue jäi juomaan vielä lisää, kunnes Sheila tarjosi heille kyydin heidän yöpymispaikkaansa. Eli loppujen lopuksi painajainen loppui ja kaikki (tai ainakin suurin osa) olivat tyytyväisiä. Onneksi ihmiset osaavat joustaa täällä ja negatiivista palautetta kuulee harvoin. Seurue oli vain todennut Sheilalle: " We laughed when we heard that they've got no liver OR mash potatoes!" Eikä mitään perisuomalaista "Haluan tehdä reklamaation, koska ruuassani oli yksi tomaatti liian vähän".

Kaikki hyvin loppu hyvin :)

Huomenna klo 9 töihin ja sitten tulee taas ruuhka, kun on sunday roast. (The Sunday roast is a traditional British main meal served on Sundays (usually in the early afternoon for lunch), consisting of roasted meat, roast potato together with accompaniments, such as Yorkshire pudding, stuffing, vegetables and gravy. Wikipedia)

Tässä Jenni onnellisena lähdössä töihin! Olisi varmaan pitänyt ottaa before ja after kuvat...


Saan muuten päivittäin kehuja hiuksistani! Ei kai ne niiiiin erikoiset ole..

1 kommentti:

  1. Vitsi vähän ihania asiakkaita! Tuolla särkässä oli kesällä vähän toisenlaista....

    VastaaPoista