maanantai 21. syyskuuta 2009

London London!

Tänään oli superhauska päivä Lontoossa Marian kanssa! Tehtiin kaikkea mahdollista: shopattiin, käytiin London Eyessä, ihailtiin Isoa Penaa ja syötiin mustekalan imukuppeja (tai Maria söi).

Heräilin aamulla ennen kahdeksaa ja pysäkillä olin jo puol 9 aikaan. Siitä sitten Lontooseen kohti Victoria Stationia, jossa jäin pois ja näin Marian. Suunnattiin heti kartan avulla Oxford Streetille shoppaamaan ja käveltiin katu päästä päähän. Löydettiin vain aurinkolasit ennenkuin sitten suunnattiin Primarkiin. Ahh, oli väkeä ja halpoja vaatteita! Maria toimi taitavasti ostoskorin kantajana.


..Ja tooodella pitkä sovitusjono.. Eikä meitä päästetty miesten sovituskoppii, jonne jonotti ehkä 5 ihmistä.

Mutta oli s sen arvoista, koska löysin kaksi mekkoa, alle 13 puntaa kpl!Löysin myös yömekon ja kenkiin päkiäpehmusteita.

Sitten taidettiin lähteä etsimään Big Beniä alias Isoa Penaa. Maria toimi suunnistajana hieno Lontoon karttakirja apuna.

Ja käveltiin piiiitkäään..

Ja aurinko alko paistaa oikein kunnolla ja tuli kuuuma...


Matkalla nähtiin Piccadilly Circus ja joitain muita nähtävyyksiä. Ja sitten näkyi Big Ben! Pitkän matkan jälkeen löytyi! Tai no pitkä ja pitkä, mutta pitkältä se tuntui ku oltiin välillä vähän liian hukassa..Ja sitten näkyi jo London Eye..


Käytiin ostamassa liput London Eyeen ja koettiin ehkä super hieno 4D Lontoosta! Aivan mahtava ja olisi ollut vielä mahtavampi, jos siinä ei olisi lentänyt lokkeja päin naamaa..Sitten yritettiin löytää takaisin Piccadillylle, mutta oltiinkin lähdetty väärään suuntaan. Käytiin vielä syömässä jossain italialaisessa ravintossa ja maistoin ensimmäistä kertaa mustekalaa, mutta kun Maria alkoi epäillä osaa niistä paloista mustekalan imukupeiksi niin täytyi sanoa ei kiitos..

Tulin takaisin bussilla pienten bussinlöytöongelmien jälkeen. Mutta perillä ollaan ja hyvä niin! Selostus kuulostaa lyhyeltä, mutta kyllä se 10 tuntia siellä Lontoossa hurahtikin. Oli tooodella hauska päivä!

2 kommenttia:

 1. Hienoa et Maria osaa suunnistaa, oon kyllä aivan samaa mieltä ;D

  Se mustekala, ainaki keitetty semmonen, on muuten ihan sairaan pahaa! jouduin syömään sitä kerran japanilaisella kaverilla ja jäi ihan järkyttävät traumat, just niitten imukuppien takia :S

  Primarkki on vissiin si vähän niinku joku pennys (vai pennies..?)dublinissa?

  Pläh, haluun kans shoppaan!
  Koita jaksella selkäs kanssa :)

  VastaaPoista
 2. njoo primark on tosiaan joku sen tyyppinen, mutta irlannissaki on primarkkeja!

  joo ei tän selän kans oikee ongelmia enää oo, ku tietää että pääsee pois:D

  ja toi mustekala ei maistunu pahalta! niinku jotai ranskiksia ois syöny!

  VastaaPoista