torstai 17. syyskuuta 2009

Not my lucky day

Aamulla heräsin 13min ennen töiden alkua, koska olin sammuttanut herätyskellon 1.5 tuntia sitten ja nukahtanut uudelleen. En ikinä nuku pommiin ja en tehnyt nytkään niin. Ehdin alas 10min päästä, mutta aamupala jäi välistä. Siivoilin ja tein perushommia koko aamun. Enpä tästäkään päivästä taas paljoa muista.

Mulle opetettiin miten täällä valmistetaan ruokaa:
1. Hae pakastimesta kaupasta ostettua valmista perunamuusia
2. Ota pakastimesta eilen tehtyä makkaramössöä
3. Hae pakastimesta herneitä yms muita vihanneksia valmispakkauksissa
4. Heitä kaikki erikseen mikroon (onneksi on 3 mikroa)
5. Sulata n. 5-6min ja varmista että vihannes vesikiehuu ja kaikki on tuli kuumaa
6. Asettele lautaselle, joka on kuumennettu uunissa tuli kuumaksi
TSÄDÄÄ, super herkullinen "home-made" meal is ready!

Teinpä sitten itelleni yhtä herkullisen aterian lasagnea kokin ohjein. Hain lasagnen pakastimesta ja pistin mikroon. Salaattikin täällä päin on valmiiksi pilkottu pussiin jossa on kurkkua ja porkkanaa mukana. Itse ei tarvitse paljon tehdä. Ja tsädää ateriani oli valmis! Ihan kummallista miten täällä valmistetaan ruoka.. Ilta meni tiskatessa ja kuunellessa ärsyttävän asiakkaan joka iltaista ärsyttämistä, koska en ymmärrä sitä sen liian nopeaa ja ihme aksenttista puhetta. Tekee sen aina tahallaan, että hämäännyn ja en tiedä mitä vastata. Ärsyttävää.

Sitten jutustelin maailmaa nähneen vanhan miehen kanssa siitä, kuinka hän on useasti käynyt Suomessa ja matkaa sinne taas keväällä Norjan kautta. Tunsi jonkun Jarin Espoosta ja oli käynyt mm.Lappeenrannassa, Iisalmessa, Torniossa ja Kemissä. Eilinen musiikkimies taas oli tutustunut Suomen historiaan eilisen keskustelumme takia. Taidan tuoda Suomen näidenkin ihmisten maailman kartalle.

Nyt sitten ärsyyntyneenä nukkumaan, koska ihmisten ärsyttävyys välillä ärsyttää liikaa!
Good night.

Ps. Pääsin jo 9h jälkeen töistä pois!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti