keskiviikko 16. syyskuuta 2009

week 2

Eli taas tänään töihi, mutta aika vierähti tooosi nopeesti, kun "aamulla" rohkaistuin ja kerroin pomolle, että selkä ei kestä ja lähden pois. En sanonut ehkä noin suoraan, mutta pointti oli tuo. Olen nyt tooosi innoissani ja ylpeä itsestäni, että uskaltauduin kerrankin kertomaan miltä tuntuu ja ajattelemaan tarpeeksi itsekkäästi päästäkseni parempaan paikkaan.
Varmistin sitten toisen paikan, jota lupailtiin minulle jo ennen kuin lähdin Englantiin, mutta silloin se tuli liian myöhään ja olin jo ottanut tämän paikan. Sieltä vastasivat:" We will have a vacancy near the end of September, if things do not work out" ja kuten kävi, things did not work out. Otin yhteyttä jo viime viikolla ja he kertoivat olevansa vielä kiinnostuneita palkkaamaan minut. Tänään varmistin paikan lopullisesti ja lähden kuun lopussa. Eli reissuni Postcombessa kutistui 6 kuukaudesta 3 viikkoon, mutta yhtäkään hetkeä ja päätöstä en kadu. Kokemus tämäkin ja hyvin positiivinen sellainen.
Palkka tulee olemaan hieman suurempi ja jaan huoneen toisen tytön kanssa. Eli toivottavasti ystävystyn ja en ole niin yksinäinen kuin täällä. Tämä on seuraava kohteeni:

http://www.blueballpub.com/


ja kohde on kaunis kaupunki lähellä rannikkoa etelämmässä.Tänään eräs mukava herra, joka häärii täällä korjailemassa paikkoja yms, tutustutti minut Englannin historiaan, taiteeseen ja kävimme pitkän keskustelun musiikista. Hän ihmetteli, että olen näin nuori ja tiedän jotain klassisesta musiikista ja soittimista. Tämä taiteesta kiinnostunut mies sitten hetkin tuummittuaan muisti yhden suomalaisen teoksen, Jean Sibeliuksen Finlandia hymnin.

Päivä kaiken kaikkiaan oli hyvä, vaikka ulkona tuulikin ja oli viileä sää. Ja muuten, heräsin 05.55, kun joku huhuili yläkerrassa ja nousin sitten ja päädyin avaamaan hänelle ulko-ovea pilkkopimeässä, koska jollakin asiakkaalla oli avain toiseen oveen. Sitten valvoin varmaan tunnin ennen kuin uni taas tuli ja heräilin onnellisena klo 11.

Hullun korkeita ja halpoja kenkiä täällä! Nämäkin oli jonku £15 max (Primark)

ja nämä pinkit vois hankkia Halloweeniks! Halloween täällä päin on niin erilainen kuin Suomessa. Se todettiin Irlannin reissulla vuosi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti