maanantai 26. lokakuuta 2009

Kuukausi takana

Tasan kuukais sitten tulin Tadworthiin ja tasan 7 viikkoa sitten Englantiin. Tuntuu siltä, että olisin ollu tässä ravintolassa vasta pari viikkoa. Ihan hyvin täällä viihtyy, vaikka on kyllä tullu huomattua, että on vähä Ylihärmä meininkiä; kaikki tuntee kaikki ja kaikki tietää kaikista kaiken. Homma alkaa olla jo hyvin hallussa, juomatilauksetkin alkavat vähitellen luonnistua ja ruokatilausten kanssa ei enää oikeastaan yhtään ongelmia. Tietty 15 hengen pöydät on vielä pelottavia ja pysyn niistä kaukana.

Eilen oli taas sunnuntai ja kamalin koskaan. Onneksi oli vasta kolmas sunnuntaini, niin en ihan järkyttynyt. Kaikki juoksivat paikasta toiseen ja ihmisiä tuli ovista ja ikkunoista. Vaikka meitä tarjoilijoita oli paikalla 6, niin kiirettä riitti.  Itse asiassa koko viikonloppu oli kiireinen. Varauksia oli myös perjantaille ja lauantaille ja paikallaan ei olla kyllä seisty.

Yks tarjoilijoista on lähdössä viikon päästä ja uutta ollaan jo alettu etsimään. Mietin myös huoneen vaihtoa, koska viihdyn paremmin toisen tytön kanssa kuin oman kämppikseni. Kämppis on ihan ok, mutta myös muut ovat huomannu, että emme oikein tule toimeen.. Tai tullaan, mutta ei pidetä toisistamme.

Tän päivän lounas oli tooosi rauhallinen. Ehkä 6 pöytää maksimissaan ja vaan muutama henkilö per pöytä. Ehkä ihan hyvä asia, koska eilen tuli juotua viiniä tavallista enemmän ja päästy nukkumaan joskus kolmen aikaan ja aamulla klo 10 ylös (huom. ilman herätyskelloa! olin kai jossai vaihees laittanu sen off-tilaan, mutta heräilin koko aamun myöhästymisen pelossa, niin en sitten myöhästyny). Nyt on 3h tauko, josta on jäljellä enää 1h 50min ja sitten takas töihin. Tällä viikolla on keskiviikko ja PERJANTAI vapaa ja toivon, että perjantai on kamala ja kiireinen, koska mä en sitä joudu kokemaan! Pitää vaan keksiä suunnitelmia näille vapaapäiville, ku en oo ku muut ja istu huoneessa koko päivää..

Tämmöistä täällä. Ajattelin olla uuden vuoden ainakin täällä ja sitten tammikuussa vaikka reissata tai kävästä Suomessa tai jotain ja sitten suunnata muualle töihin, ehkä Skotlantiin tai ihan etelärannikolle tai jopa toiseen maahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti