tiistai 20. lokakuuta 2009

London & Croydon

Eilen oltiin tosiaan koko päivä Lontoossa. Hypättiin junaan East Croydonissa ennen klo 11, ja 11 maissa oltiin jo Victoria Stationilla. Oltiin ostettu päiväliput niin voitiin rauhassa matkustaa junalla ja metrolla niin paljon ku haluttiin. Ensin suunnattiin Oxford Streetille Primarkiin ja sitten syömään.Piti käydä katsomassa Madame Tussaudin vahakabinetti, mutta päätettiin sen sijaan nähdä Big Ben, Buckighamin palatsi ja Piccadilly Circus. Itsehän näin nämä jo miljoonatta kertaa, mutta pakkohan jokaisen on ne nähdä kun Lontooseen asti tulee..


Sitten Piccadillyltä lähettiin takaisin Croydoniin. Ideana oli kokeilla pääseekö Waterloosta suoraan tänne, mutta jouduttiin menemään ensin junalla London Bridgelle ja sieltä East Croydoniin. Oltiin illalla erittäin väsyneitä ja hypättiin ratikkaan ja nautittiin vielä päivälipun antamasta ilmaisesta matkasta ja sitten kaupan kautta hostellille.

Tämä päivä vietettiin Croydonissa. Otettiin ratikka keskustaan ja käytiin yllätysyllätys Primarkissa, josta löysin vihdoinkin kivat saappaat (15 puntaa)! Sitten käytiin syömässä ja haettiin M&S:ltä TAAS hyviä keksejä, hypättiin takas ratikkaan ja käytiin yhellä pääteasemalla huvin vuoks ja sieltä takas ja hostellille.

Isän favourite shopping mesta^^

Kaikki on ihan väsyneitä ja itekkin nukahin ratikkaan. Pitäs vielä värjätä mun hiukset (ps. hiusväripaketti täällä maksaa noin 4puntaa!!) ja sitten mietin, että lähdenkö tänään Tadworthiin vai kärsikö taas yhden liian aikaisen aamun ja lähden samaa matkaa äitin ja iskän kanssa huomenna.

Taas 2 vapaapäivää menny ravatessa ja väsyessä ja kerätessä univelkoja.. Ehkä seuraavat vapaapäivät kuluvat johonkin rauhoittavaan.. Onhan tämä siis ollut mukavaa, mutta väsyttävää!

Ps. Flunssa päätti iskeä muhunkin

1 kommentti:

  1. hähää toiset osteleeki virosta niitä 3e paketteja ;)

    VastaaPoista