torstai 8. lokakuuta 2009

Onneksi päätin tulla tänne

Noniin, netti toimii, mutta toooooosi huonosti ja hitaasti. Siksi en lataa kuvia, ainakaan vielä, koska voin lyödä vetoa, että sain ladattua sillon -97 vuonna Spice Girls kuvatkin nopeemmin!

Eli oon nyt ollu täällä joku 10 päivää ja aika on mennyt tosi nopeesti! Alan vähitellen osata kaiken, paitsi päivän spesiaalit. Eli kuten iskä ja äiti kommentoivat, ruoka tulee hissillä alas ja sitten tarjoilemme! Kaikki tapahtuu hyvin organisoidusti, tilaukset naputellaan kosketusnäytön avulla yläkertaan, jossa kokit sitten toteuttavat ne. Kätevää!

Osaan tehdä cappucinoja, latteja ja kantaa yhdessä kädessä enemmän kuin yhden lautasen! Vielä on kuitenki paljon opittavaa, ku pitäs pystyä kantamaam yhdessä kädessä ainakin 3 lautasta!! Ja juomien kanssa on ongelmia, mutta hyvin menee. Ehdin jo käydä Lontoossakin, koska menopaluu täältä on 6,50 puntaa. Ja sitten lähellä on Epsom, joka on pieni kaupunki, mutta kyllä sieltäkin löytyy jo paljon!

Hyvää siis kuuluu :) Kavereita on ja elämä maistuu! Huomasin, etten kuvaa enää jokaista taloa ja puuta ja kissaa ja kauppaa, eli alan varmaan kotiutua tänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti