lauantai 10. lokakuuta 2009

Signaali!

Löysin vihdoin paremman signaalin ja pystyn laittaa jopa kuvia!

Eli tulin London Bridge Stationilta tänne silloin aikanaan.


Junassa alko jo vähä jänskättää kaikki uus.. Hyvin selvisin ja jo parin päivän jälkeen käytiin katsomassa paikallisia pubeja!En ennemmin ees oo ajatellu sitä eroa, kuinka pienissäkin paikoissa voi olla kaksi tai jopa useampi pubi! Mutta täällä ihmiset viettää aikaa pubeissa tapaamassa toisia, jotkut ihmiset tulee aina töiden jälkeen juomaan muutaman oluen. Niin erilaista kuin Suomessa. Siellä vain pulsut käy joka päivä pubeissa.. (Ja niin mekin tehdään joskus....) Eli tämän hetkinen sijainti Walton-On-The-Hill ja toinen pubikin on jo tsekattu!

Kuulin juuri, että Suomessa on n.5 astetta lämmintä! Ihan kamalaa, täällä sentään paistaa nyt aurinko (olen koneella puistossa) ja on AINAKIN 15 astetta lämmintä! Vaikka tuossa kyllä sattui satamaan pari päivää..

Toinen asia sään lisäksi on halvat vaatteet, kengät, asusteet... Kävin Lontoossa tiistaina ja ostin farkkulegginsit, ponchon, villatakin, housut, alusvaatteita.. ja maksoin yhteensä alle 50 puntaa! Suomessa sillä hinnalla olisi irronnut vain yksi villatakki! Eilen myös käytiin ASDA:ssa töiden jälkeen eli klo 23.30 aikaan.. Kauppa siis oon auki 24h melkein jokaisena päivänä viikossa ja sieltä saa ruokaa ja superhalpoja perusvaatteita. Me kyllä mentiin lähinnä metsästämään Halloween tavaraa, koska siihen on enää pari viikkoa! Ajattelin olla noita ja ostin luudan ja mustan peruukin.. Pistin sen päähän ja muistin yhtäkkiä miksi värjäsin hiukseni vaaleiksi...


Huoneen seinätki maalattiin hiekan sävyllä ja päästiin eroon tuosta kamalasta vihreästä!

Nyt kyllä puuttuu punainen lanka, mut en jaksa kirjottaa enää uudestaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti