sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Sunday lunch

Hmm, jännä päivä. Eilen muutama viinilasi ja sitten 3h (+2h) unta ja sunnuntailounasruuhka! Ei ehkä parhain yhdistelmä, mutta selvittiin.

Eilen käytiin tarkastamassa toisen pubin meno töiden jälkeen, ja kyllä siellä sitä menoa oli! Joku livebändi soitti niin paikalla oli väkeä, tuttua, tuntematonta ja pian tutumpaa. Hauskaa oli! Kelloa katsoin viimeisen kerran klo 05.00 ja surin aikaista aamua.

Töissä onnistuin ihan hyvin ja väsymystäkään ei pahemmin ollut.Viimeisen tunnin aikana tosiaa onnistuin lennättämään perunat lattialle ja kyllä ärsytti. Mutta keittiöön soitto ja uudet tuli 3min päästä. Pääsin sitten klo 19 töistä, koska mun tehtävänä oli tänää siivota kylppäri. Siivosin sen, pesin pyykit ja otin kylvyn ja nyt tässä pian pitäisi lähteä taas iltaa viettämään. Sunnuntaina täällä on menoa!

Huomenna taas Lontoo päivä ja liian aikainen herätys.. Mutta huomiseen! Huoneessa näyttänee muuten nyt olevan signaalia vähän paremmin, vaikka silti sivun avaus kestää liian monta ikuisuutta..

1 kommentti:

  1. kuulostaaa hyvältä! Nyt kun punta on aika heikoilla niin pääset varmaan kivasti shoppaileen lontoossa :P
    Luen aina tän sun blogin ku pääsen nettiin ja harmittaa ku en ite pysty lataan paljoo kuvia kun netti on aika hidas...

    Ootko vielä jouluna englannissa? Lennän 22.pv Lontooseen ja 23. kotiin niin aattelin että jos oot vielä sillon siellä niin tuun moikkaa :)

    VastaaPoista