perjantai 16. lokakuuta 2009

Syksy

Täällä on ihan syksy! Onneks ei ole paljon satanut kuitenkaan. Puut alkavat olla jo ruskassa ja päivät ovat kivoja kun aurinko vielä paistaa! Syksy on kivaa aikaa, talvi sitten ei. Istun taas tässä "sorsapuistossa", kun netti jopa toimii täällä vähä paremmin.

Työ alkaa nyt ekan kerran onnistua, otan tilaukset yksin ja juomiakin jo osaan.. Välillä ne viinit on vähä liian mystisiä ja onneks on todettu, että kaikki saattavat joskus mokata, niin ei kamalia syytöksiä tuu jos tekee jotain väärin.

Tänä yönä äiti ja iskä lentää Englantiin ja näen ne sitten sunnuntaina. Taidan viettää ma-ti yön niiden kanssa Croydonissa ja ma mennään Lontooseen ja käydään vahakapinetissa! Lontooseen ei varmaan koskaan kyllästy, ku se on niiiiiiiiiiiin suuri. Oon käyny siellä ny joka viikko täällä Tadworthissa ollessani ja aina löytyy jotain uutta ja jännää sekä vanhaa ja tuttua, kuten Primark, jossa pitää käydä aina ensimmäisenä. Mun kaikki vaatteet alkaa olla jo Primarkista.

Täällä kaikki ettii töitä kai jatkuvasti ja yks lähtee tän kuun lopussa ja osa suunnittelee lähtöä ja kai mäki alitajunnassa suunnittelen paikan vaihtoa jossain vaiheessa. Ei jotenkin yhtään mukava tunne, ku ehtii tutustua ja sitten jo joutuu erota. Mut onha siinä puolensa, aina tulee sitte uutta väkeä ja toivottavasti parempaa ja mukavempaa jaja..

Tämmöstä täällä, huomasin just et alkaa tulla pimeää. Täällä pimeys tulee iha yhtäkkiä, kuin pussi vetäis päähän! En muista miten se Suomessa oli.. Yks asiakas luuli, et meillä on Suomessa talvella 24/7 ihan säkkipimeetä ja ihmetteli, et onko meillä oikeesti siellä jotai valoa tai aurinkoa. Mielenkiintosia nää ihmisten oletukset eri maista ja kulttuureista..

30min päästä taas töihin. Tuli kamalasti varauksia tossa viimesen tunnin aikana ja voi olla aika myöhänen ja kiireinen ilta. Ei vaan enää oo nii kamalaa, ku tietää mitä pitää tehä. Oon todennu ton varmaa jo miljoona kertaa, mut nyt alkaa olla jo aika varma - ei täysin, mutta aika varma..

Yritin ladata hienoja syksyisiä kuvia tänne, mutta oon ladannu jo vartin ja vieläkää ei oo valmis, nii taitaa jäädä haaveeks..

1 kommentti:

 1. Tervehdys!

  Kuten Jenni kirjoitti, niin vanhemmat oli tulossa Englantiin. Eli Täällä East Croydonissa ollaan ja huomenna tavataan Jenni ruokailun merkeissä.
  Syksy on tosiaan täälläkin, muttei varsin vielä räntää ole näkynyt ;) kuten eilen Pohjanmaan suunnalla.
  Terveiset kaikille lukijoille ja Jenni - huomenna nähdään.

  Terveisin Iskä ja Äiti

  VastaaPoista