keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Vapaapäivä

Heräilin vasta puolilta päivin ja lähin Epsomiin. Söin itseni ylitäyteen valkosuklaakeksejä ja kolmioleipää sekä shoppailin tarpeellisia asioita. Ostin myös ensimmäisen huuulipunani (sitten vuoden -99 jälkeen. Tuskinpa kamalasti käytän, mutta väri oli vaan aika söpö.

Takaisin tultuani hengailin, SÖIN EKAT FISH&CHIPSIT eli ruuaksi olin ottanu "päivän saaliin" ja ranskikset. Eipä se niin erikoista ollut, että söisin uudestaan. Ollaan nyt sitten viimeset 3 tuntia katottu sinkkuelämää mun huonetoverin kanssa. Just loppu 2. tuotantokausi ja ollaan liian laiskoja nousemaan ja laittamaan toinen DVD koneeseen. On se vaan niin paras sarja, voisin kattoa vaikka kaikki putkee..

Huomenna oon töissä 10.30 alkaen ja mulla on 3-6 tauko, joka on jo toinen samanlainen vuoro tällä viikolla! Ja sitten taas perjantai vapaa, eli hyvin menee. Pitäs vaan jotai keksiä perjantaiksi..

Sunnuntaina on sitten Sophien läksiäiset ja innolla odotan, että pääsee viihteelle, vaikka toisaalta onhan surullista, että Soph lähtee. En oo tullut sen kanssa mitenkää toosi läheiseksi, mutta se on vaan niin mukava tyttö. Enpä sitten tiedä millainen seuraava työntekijä tulee olemaan. Mutta siiis sunnuntaina on paljon porukkaa lähdössä viihteelle ja toivotaan, että tällä kertaa pojat ei ala mätkii toisiaan niin, että poliisit tulee paikalle tai että joku hermostuu nii että kävelee 10km kotiin tai että .. Jännää menoa, kuitenkin kalpenee Suomen juhlimiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti