tiistai 24. marraskuuta 2009

Skotlantiiiin!

Jeiii, nyt on vihdoin se ilta, etta on yö ja että on päivä ja etta lennän Skotlantiin. Surettaa jo nyt, että pian on jo perjantai ja lennän takasin :( osaan kyllä olla hyvin pessimisti.

Äsken yritettiin tehdä online check-innia, mut muste oli loppunut. Mutta nyt ainakin tiedänn, että oon ostanut sen lipun, kun viime kerralla kone väitti, että mun tunnusta ei ole edes olemassa. Eli huomenna siis ajoissa kentälle ja tekemaan normaali check-in! Vähän myös jänskättää laukun koko. Oon kyllä lentänyt Ryanairilla ton laukun kanssa, mutta ei sitä koskaan tiedä jos Easyjet on tarkempi. Toivottavasti ei! Kaikki meinaa hieman jänskättää.. Ja apua, jos shoppaan liikaa, millä tuon tavarat tanne! Ounouu

Mutta siiis, nyt on vihdoinkin kolme kokonaista päivää vapaata. Aika on mennyt kyllä niin nopeesti. Kun tuun takasin niin alkaa jouluruuhka ja heti lauantaina on tulossa joku 30 ihmistä ja sitten on sunnuntai ja siitä se sitten alkaa. Tuskin jaksan odottaa (ps. huomatkaa ironia). Mutta joulumenussa on se hyvä puoli, ettei meidän tarvii ottaa ollenkaan tilauksia, vaan tarjoillaan ruuat, jotka asiakkaat ovat jo aiemmin tilanneet. Kyllä osa asiakkaista tilaa ihan tavallisestakin menusta, mutta suurin osa on pikkujouluja tai perhetapaamisia.

Seuraavalla kerralla voin liitellä tanne hienoja Skotlanti-kuvia (ellei loppumaton sade ja kylmyys hajota mun kameraa).

1 kommentti: