keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Vapaailta

Kaikki viimeset päivitykset liittyvät jotenkin vapaisiin.. Ehkä siksi, että sillon on aikaa.

Hmm.. Eipä tässä ole oikein mitään kerrottavaa. Viime maanantaina lähti yks baaripuolen pojista ja viikon päästä lähtee toinen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että koko baaripuolen pojat vaihtuu. Yks uus tuli jo, mutta toista odotellessa. Loppujen lopuksi tällainen elämä on aika rankkaa. Ensin tutustutaan ja jo tutustuessa tiedetään, että joku päivä joudutaan sanomaan näkemiin ja yleensä se näkemiin tarkoittaa lopullista eroamista, koska fakta on se, etta ollaan kaikki eri puolilta maailmaa. Positiivinen puoli on se, että tutustuu uusiin ihmisiin, mutta ei se paljoa lohduta siinä vaiheessa, kun toiset, jo läheisiksi tulleet ihmiset lähtevät. Eilen muutti kolmas tyttö tähän samaan huoneeseen ja tuskin kestän tätä enää kovin kauaa. Mun pitää jakaa vaatekaappini (jos edes löydän sieltä jotenkin tilaa) ja nukkua huonosti natisevan kerrossängyn alapedissa. Aina kun toinen liikkuu, niin toinen herää (tai ainakin itse herään siellä alasängyssä). Mukava tyttö, ei siinä mitään, mutta kunhan ei asuis samassa pienessä huoneessa.

Ymmärrän täysin, että on ehkä jopa helpotus lähteä täältä ja siinä vaiheessa ei varmasti edes mietin paljo, että mitä muut ajattelee, koska olemmehan kaikki joskus hieman itsekkäitä. Itsekin ajattelin olla itsekäs ja lähteä täältä viimeistään joulun jälkeen. Ennen joulua tietysti ei ois parempi lähteä pakoon niitä ruuhkia.
Ja sitten positiivisempiin aiheisiin. Ens viikolla on kohteena Skotlanti, Glasgow. En oo siellä kun keskiviikosta perjantaihin, mutta on sekin parempi kuin ei mitään. Lennot oli noin 50 puntaa ja asumisen tarjoo kaverit, eli mukavaa (=halpaa) matkustusta!

Tosiaan alkuperäinen kämppis on Saksassa pari paivaa, niin nyt tehdään 5.5 päivän työviikko ja vapaat on jo periaatteessa vietetty. Ens viikolla vain neljä päivää töitä jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti