perjantai 4. joulukuuta 2009

Koskahan se joulu alkaa tuntua jossain?

Ihmiset ovat alkaneet jo käydä joululounailla ja jouluillallisilla ja pikkujouluissa jajaja.. Ja ei se joulu silti tunnu itsellä yhtään missään. Ei lunta, vain vesisadetta ja pimeää. Huvittas lähteä reissaamaan lämpimään, Thaimaa ois aika kiva.

Muutama kuva joulukattauksesta tänään. Oli tosiaan vaan 5 ihmistä syömässä.


Tuossa on Christmas Cracker.

Ollaan puhuttu aika paljon joulun erosta eri maissa ja kulttuureissa. Kaikki ihmettelevät sitä, että me Suomessa juhlitaan 24.päivä, koska eihän silloin ole joulu ja eihän kukaan avaa lahjoja illalla. Myös joulusauna on aika ihmeellinen ja kaikki ihmettelivät, kun en tiennyt mikä on Christmas Cracker. No eihän meillä vedetä jotai krääsää esille jostai ihme putkiloista, vaan meillä saunotaan, käydään kirkossa ja surraan, että miten pukki pääsee perille, jos ei ole lunta. Joulu on kyllä niin kovin erilainen ympäri maailmaa. Mun hyvään jouluun kuuluu lumi (hyvinä talvina), sauna ja puuro. Joillekkin se on taas lämmin sää, alkoholi ja lahjojen odotus yön yli. Ja KESÄloma.

Mutta töistä voisin puhua taas vaihteeks, koska elämästäni 89,37% on töitä. Keskimäärin. Huomenna on koko ravintola täynnä. Ollut jo pitkään täyteen buukattu ja silti ihmiset soittelevat päivittäin ja kyselevät, että saisko pöydän lauantai illaks. Ei, ei saa. "We are fully booked, sorry". Eli huomenna on tiedossa hauskaa juoksentelua ja takuuvarmaa on se, että en ainakaan valita, että on kylmä. Sen jälkeen kai vähän rauhoittuu tai no ehkä huomisen jälkeen mikään ei vaan enää tunnu missään. Sunnuntai-illan 36 hengen varaus tippu tänää 18 ihmiseen. Ilouutinen kieltämättä. Su-ti tulee 2 uutta tarjoilijaa ja siinähän nää uutiset oli. Jännää sinänsä, ku sitten pitää alkaa kouluttaa niitä ja ei tarvii enää olla 3-6 aikaan töissä yksin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti