torstai 17. joulukuuta 2009

Lontoota ahmimassa

Tuntuu, että käyn joka viikko Lontoossa (vaikka niinhän minä melkein käynkin). Viimeksi kun en ostanut mitään, niin tänään pistin töpinäksi ja rahaa paloi aika kiitettävästi. Ensimmäiseksi suuntasin second hand liikkeeseen, jossa olin ennenkin käynyt. Ostin pitkän pähkäilyn jälkeen kengät. Sitten vain haahuilin ympäriinsä ja yritin etsiä lounaspaikkaa. Ei löytynyt oikein mitään hyvää, mutta löytyi ehkä Lontoon värikkäin katu. Löysin paikan siis ihan sattumalta, kun näin pilkahduksen värejä pimeän porttikongin läpi.

Sitten hieman eksyin ja kävelin huomaamattani aika pitkän matkan väärään suuntaan. Onneksi Lontoossa on metro ja Oyster-kortilla matkustaminen aika halpaa.


Mutta tosiaan Mango ja ruotsalainen BikBok olivat päättäneet pistää hinnat puoliksi. Mukaan tarttui ihana farkkumekko ja kaksi neuletta. Eihän ne mitään halpoja ollut, mutta normaalia selkeästi halvempia. Bikbokissa oli oululaisia tyttöjäkin shoppaamassa. Satuin olemaan sovituskopissa, kun kuulin puhuttavan suomea. Onneksi oli vaatteet päällä, kun kiskasin sen sovituskopin verhon aika nopeasti auki nähdäkseni, kukamissämitähä.
Joo, huomenna mennään ehkä Croydoniin shoppamaan. Taidan ostella kaikkea varastoon, koska hinnat ovat kuitenkin vähän matalemmat täällä kuin Suomessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti