torstai 3. joulukuuta 2009

Oma netti kullan kallis

Vihdoinkin sain oman netin!

Nyt on tosiaan jo joulukuu. Hassua, että jossain päin maailmaa ihmiset ovat juuri aloittaneet kesänsä ja kesälomansa. Ehkä se on siksi niin outoa, koska meillä December on nimetty joulukuuksi ja June kesäkuuksi. Oikeastihan December sanalla ei ole mitään tekemistä joulun kanssa.

Englantiin tuleminen on laajentanut mun maailmankuvaa paljon. Nyt tiedän missä on mikäkin paikka, koska täällä on töissä ausseja, uusi-seelantilaisia ja etelä-afrikkalaisia. Tiedän nykyään paljon enemmän noista maista ja uskon, että myös he tietävät paljon enemmän Suomesta, esim. että Lapland ei ole erillinen maa, vaan että se on Suomen pohjoisosa tai että "moi moi" on "bye bye". Tarvitsi tulla vaan Englantiin niin selkesi koko maailma.

Tänään oli vapaapäivä ja vietin sen Lontoossa yhen meidän baarityöntekijän kanssa. (Ps. Jos nyt kirjotan ilman äätä ja ööta niin se johtuu siitä, että oon tottunu kirjottamaa ilman niitä..)

Käytiin luistelemassa Hyde Parkissa, kuinka kliseistä voikaan olla. Ei sillä, enpä oo ennen maksanut luistelusta! Luistimet sattuivat jalkoihin aikalailla, mutta olihan se kieltämättä aikamoinen kokemus ja vielä suurempi kokemus tälle mun kaverille, joka ekaa kertaa oli jään päällä!


Tämän jälkeen mentiin ihailemaan Oxford Streetin jouluvalaistusta (oikeesti vaan huomattiin, että on aika pimeä ja nyt ne valot näkyy).Ja hei, täällä alkaa tulla kylmä. Sorsapuiston lampi oli jäässä yks aamu! Talvi tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti