sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Selvisin hengissä!

Nyt on se kauan odotettu painajaislauantai-illallien ohi. Loppujen lopuksi se meni paljon paremmin kun odotin ja lounaskin tuntui jopa kiireellisemmältä. 11 hengen pöytä ei koskaan ilmestynyt ja 18 hengen pöytä selvisi alkupaloista koko porukalla, mutta jo pääruokiin tultaessa osa oli kadonnu baarin puolelle ja jälkiruokia oli syömässä vain enää puolet. Kahveja he eivät edes juoneet, kun viini kiinnosti enemmän. Huomenna ei pitäs olla näin kiireist.

Että semmosta. Odotin kauhulla tätä päivää ja nyt se on sitten ohi. Finally. Nyt voin nauttia viinilasillisestani. Asiakkaat jättää joskus viinipulloja kesken ja voidaan viedä ne onnellisesti mukanamme.

Ps. Opin tänään, etta alle 1-vuotias saa Briteissä (ainakin Englannissa) juoda alkoholia vanhempiensa seurassa, jos henkilö tilaa myös ruokaa. Poika, joka oli varmaan 15v, tilasi tyynesti oluttuopin ja seisoin sitä ja sen isää tuijottaen varmaan minuutin kunnes tyydyin tilaukseen. Kysyin sitten toiselta tarjoililta, et mitä pitäisi tehdä ja sain vastauksen, että se on ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti