tiistai 8. joulukuuta 2009

Suomi kaipuu?

Tänään iski pieni Suomi kaipuu tai lähinnä kavereita on ikävä. Eihän se olis kuin hyppy koneeseen, 30 puntaa, 3 tuntia ja perillä olisin.Mutta se myös tarkottaisi sitä, että pitäisi jättää tämä työ, elämä ja kaverit taakse. Koska en vain voisi palata tänne enää kuukauden tauon jälkeen. Ja en ehkä haluaisikaan. Oon nyt nii kahden vaiheilla, että mitä sitä tekisi. Voisin kyllä tulla Suomeen ja ennen sitä käydä viettämässä kahden entisen työntekijän synttärit Amsterdamissa ja ennen kaikkea haluan läydä Pariisissa, koska se on vain kahden tunnin junamatkan päässä!

Vaikka menisinkin Suomeen niin tuskin siellä jakaisi olla työttömänä ja sitten vain palaisin Englantiin/Skotlantiin. Pelottaa vaan, että jos en saakkaan enää töitä ja oon työttömänä ja tylsistyn.. Tietty aina voi heittää repun selkään ja lentää vaikka Thaimaaseen käyttämään kaikki rahat mitkä on tienannu. Se ois ainakin elämää.

Oon nyt iha solmussa, että mitä tekisin. Tässä vaiheessa saisin vielä lennotkin halvalla, ensin menopaluu Amsterdamiin jonku 50-60 puntaa ja Suomeen alle 40 puntaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti