lauantai 13. helmikuuta 2010

Kynnet kuntoon

Tänään vihdoinlon sain aikaiseksi asettaa herätyksen yhdeksäksi ja itseni kammettua ylös puol kymppiin mennessä. Vuorossa oli Epsom ja Kynnet Kuntoon-operaatio. Kaverilta vihjeinä saaneena tiesin, että minne päin kannattaa suunnistaa ja löysinkin itseni lopulta kiinalaisten kynsistudiosta. Englantiahan siellä ei tainnyt puhua kuin yksi ja vartin päästä pääsin itse penkkiin operoitavaksi. Oma kynsitaiteilijani puhui koko yli tunnin kestävän operaation ajan vain kiinaa lukuun ottamatta "What do you want?" kysymystä ja "Sorry." sanaa siinä vaiheessa, ku tuntu, että puolet sormesta irtoo. Välillä tuntu, että se puhu itekseen, kun kukaan muu työntekijöistä ei vastannu. Mutta kyllä se tais kailottaa yleisesti - niille, jotka sitä ymmärsi.
Kynsien laiton jokainen osa oli ihan yllätys ja kyllä saa sanoa, että tekijä tais tietää mitä on tekemässä. Studion seinät ja sisustus, lukuunottamatta taulutelevisiota, vaikuttivat halvalta ja arvaamattomalta. Tulos kuitenkin oli erinomainen ja olen kyllä tyytyväinen rahalleni saatuun vastineeseen.


Samalla reissulla yritin epätoivoisena ystävänpäivä-ostostella, mutta lahjojen osto kun ei ole lempipuuhaani niin aika vähäiseksi jäi. Kaikki kortitkin kaupoissa ovat niin imeliä ja kuten wikipedia toteaa, Suomessa ystävänpäivä viittaa ystävien huomioimiseen, toisin kuin täällä enemmän rakkaansa ja tai puolisonsa tai mikä satunnainen kumppani onkaan.

Hyvää ystävänpäivää jo kaikille ystäville ja rakkaille ihmisille siellä! Tämä tyttö yrittää nyt nukkua.

Jep, saanen huomauttaa vielä tosta erittäin hyvin tarkennetusta kuvasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti