tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kesä tulossa

Hassua kuulla kuinka Suomessa pakkaset vieläkin paukkuvat ja lunta riittää. Täällä kun ulkona voisi mennä  jo kesätamineissa ja niin sitä on välillä mentykin. Nytkin ulkona paistaa aurinko ja ennusteen mukaan olisi 14 astetta lämmintä, vaikka auringossa luultavasti on paljon enemmänkin. Tietysti välillä sataa ja on synkkää ja tuulee, mutta aamut näyttävät nyt hyvin valoisilta. Mitenkähän siellä Kanarian saarilla tulee kuuma, kun tämäkin pitkän talven jälkeen tuntuu niin kuumalta (ja mukavalta). Kesäihmisenä nautin tästä säästä ja olen onnellinen, että oma talveni tänä vuonna oli lyhyt. Kunnon pakkasia oli vain se 3 viikkoa, kun kävin Suomessa. Muuten sitten heiluttiin siinä nollan läheisyydessä, mikä ei niin paha ollut.Nämäkin kuvat ovat jo parisen viikkoa sitten otettu, että sää sen kun on vain parantunut näiden kuvien jälkeen.

Eipä tässä mitään jännää oo tapahtunu. Käytiin lauantaina pitkästä aikaa Lontoossa. Viimeksi olen käynyt siellä tammikuun alkupuolella moikkaamassa Tomia. Käväistiin Natural History Museumissa katsomassa kaloja, kiviä ja kaiken maailman luurankoja ja (täytettyjä)elukoita.
Koko museorakennus oli hurjan hieno. Enemmän ehkä innostuin vanhasta rakennuksesta ja sen yksityiskohdista kuin itse elukoista. Dinosaurusosasto jäikin kokonaan näkemättä, kun satuttiin paikalle ruuhka-aikaan ja superinnokaat lapset jonottivat pitkässä jonossa sille osastolle. Suurella kiviosastolla pisti silmään myös "Imatra Stones", jotka olivat hassun muotoisia kiviä, jotka oli siis löydetty Imatralta Suomesta. Muut kivet kun olivat Isosta-Britanniasta tai Australiasta tai Amerikasta tai muista erikoisista maista niin suomalaiset kivet olivat aika hassu näky. Saattoihan siellä olla muutakin Suomesta, mutta tuo sattui pistämään silmään.
Muuten sitten käytiin ohimennen katsomassa Big Ben ja kierreltiin.

Muuten on sitten tullut käytyä tässä lähikaupungeissa ja odotettu Kanarian matkaa. Itse odotan myös Walesin reissua. Menisi nyt 2 viikkoa äkkiä niin äiti ja iskä olis jo täällä! Ja niiden lähdöstä 1.5viikkoa niin suuntana Kanaria! Toivotaan, että säät ovat Walesissa samanlaiset kuin täällä ja aurinko jaksaa paistaa.

Tiivistäen voin todeta, että tänne kuuluu todella hyvää ja innolla odotan tulevia viikkoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti