maanantai 1. maaliskuuta 2010

Syksyllä Aberdeeniin?

Tänään oli postilaatikosta tullut kirje, jossa kerrottiin, että pääsisin Aberdeeniin (Robert's Gordon Univeristy) lukemaan International Business Managementia. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavat 4 vuotta kuluisi Skotlannin pohjoisosassa sekä 0.5-1.5 vuotta ulkomailla opiskellessa. Kuulostaa Jennin unelmalta!
Eilen illalla aloin jo pohtia varasuunnitelmaa, että jos en pääsekkään Skotlantiin kouluun. Nyt sain onneksi siirtää suunnitelma B:t sivuun ja palata alkuperäiseen suunnitelmaan.


Eli kuten kuvasta näkyy, pohjoiseen meren rannalle on suunta. Aberdeen on noin 209 000 asukkaan kaupunki ja kooltaan Skotlannin kolmanneksi suurin (http://fi.wikipedia.org/wiki/Aberdeen).

Myös yhteydet Aberdeeniin ovat hyvät, voi valita 12h bussimatkan Lontoosta, suoran lennon Lontoon Lutonista tai Suomesta Edinburghiin, josta sitten Aberdeeniin on matkaa 200km. Edinburghin välillä kulkee halpa bussikuljetus, suoraan lentokentältä hintaa tulee noin £5 lähtien keskustasta taasen £1 ylöspäin. Yhteydet siis pelaavat ja pohjoisen kylmään säähänkin on jo ehtinyt tottua!


Tännekkö siis suunnataan syksyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti