tiistai 27. huhtikuuta 2010

Kanarian Saaret takana

Kyllä sieltä Kanarialta sitten päästiin kuitenkin pois ja eihän ne 3 lisäpäivää paljoa haitannut. Eipä sentään oltu jumissa Alaskassa tai Siperiassa.Sää suosi, vaikka välillä oli pilvistä ja muutama vartin sadekuurokin päästin todistamaan. Iho ehdittiin polttaa oikein hienosti, niin että nukkuminen ja liikkuminen oli hankalaa. Onneksi se ei kestänyt kuin muutaman päivän ja muuttui lopulta rusketukseksi. Eihän me siellä mitään kovin erikoista tehty; käytiin Maspalomaksen dyyneillä kävelemässä, päivävisiitti Puerto Ricoon, uitiin ja etenkin otettiin aurinkoa. Uskalsin jopa mennä kiinalaiseen buffettiin (kahdesti), vaikka ennen en oo siitä ruuasta niin pitänyt. Eipä me taidettu espanjalaista ruokaa ees maistaa vaan luotettiin pastaan, pitsaan, kiinalaiseen ja hieman englantilaiseenkin.Mutta reissu oli kaiken kaikkiaan upea. Ensimmäinen asunto, jossa vietettiin eka viikko, oli mukava. Saatiin yhden makuuhuoneen tilalle 3 huoneen asunto samalla hinnalla. Asunnossa oli myös keittiö, parveke ja tv, josta piti maksaa ja millään kolmella kanavalla ei edes toiminu äänet. Uima-allaskin olin! (Kuten kaikissa asunnoissa Kanarialla)

Toinen asunto (3 lisäpäivän ajan) oli ensimmäisessä kerroksessa ja parempi (ja kalliimpi). Siellä oli enemmän tilaa, mukavempi olohuone ja toimiva tv, jossa oli ainoastaan Disney Channel ja BBC:n uutiset englannin kielellä. Meillä oli myös oma takapiha ja keittiö. Ja oltiin myös muutaman askeleen lähempänä rantaa.

Lentojen kanssa saatiin tosiaan vähän jännittää. Olen onnellinen, ettei jääty jumiin Englantiin, vaan päästiin lämpöön miettimään, että mites päästään takasin. Tullessa onnistuttiin vaihtamaan lento aikaisempaan, joka olikin sitten 2h myöhässä ja lähti samoihin aikoihin, kuin meidän alkuperäinen lento. Onneksi kuitenkin ehdittiin Lontoossa viimeiseen junaan ja päästiin perille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti