torstai 20. toukokuuta 2010

Tästä tykkään!

Eli nyt on toinen päivä töitä takana. Eilen tein vaan 4 tuntia, koska oltiin ensin sovittu, että se on harjoitusvuoro. Olisin saanu olla illankin töissä, mutta kun en ollu varautunut yöpymään täällä niin kieltäydyin. Tänään sitten olin 17-22 töissä. Ilta meni oikein mukavasti ja mitään en mokaillu. Tietty aina jotain pieniä aloittelijan ongelmia oli, mutta ei mitään suurta. Klo 20-21 aikaan iski hieman ruuhkaa ja kolmen hengen miehityksellä sai vähän juosta. Ei tosin jäänyt mitään huonoa fiilistä, vaan ihan yleisestikkin jäi tosi hyvä tunne koko päivästä. Saan kunnon perehdytystä ja kukaan ei vaadi liikaa, niin on mukava olla. Tosin oon toiminu myös yllättävän itsenäisesti verrattuna siihen, miten yleensä kysyn kaiken ennen kuin teen. Enkä oo pelänny asiakkaita, vaikka ennen aina pakenin asiakasta, jos olin uusi työntekijä (ja joskus muutenkin).
Eli näin täällä. Huominen ilta töissä (IIIK, voi olla kamala kiire) ja sitten lauantai on vapaa ja suunnataan varmaan Lontooseen Hyde Parkiin, koska on luvattu helteitä.
Tästä työstä Jenni tykkää!...Ainakin vielä. Eikun nyt näyttää kaikki hyvältä; kohtuulliset tuntimäärät, tuntipalkka (eli ei haittaa jos venyykin pidempään) sekä mukavia ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti