sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Hyvää englantilaista isänpäivää

Aika epäreilua, että täällä iseille on annettu oikeus juhlia heidän päiväänsä keskellä kauneinta kuukautta, kun taas äitit juhlivat maaliskuussa mahdollisten vesi-/lumisateiden saattelemana. On myös outoa, että näitä päiviä, ei olla ajoitettu puolen vuoden päähän toisistaan. Jos äitiä juhlitaan keväällä ja isää kesällä, niin ketäs sitten syksyllä ja talvella?
Tänä aamuna klo 11 vielä pöytävaraisten määrä oli aika heikko, kunnes puhelin alkoi pirisemään jatkuvasti ja tunsin oloni sihteeriksi, kun ei siitä puhelimen luota minnekkään päässy. Eli varausten ja muiden asiakkaiden avulla ravintola täyttyi aivan täyteen. Osa ihmisistä joutui sitten baarin puolelle syömään. Tuntuu kuitenkin tosi mukavalta, kun isät seuralaisineen haluavat juhlia päiväänsä meidän ravintolassa. Ei sillä, onhan Thai-ruoka aika herkkua. Eli tämmöistä hulinaa täällä tänään. Eilen joku järjesti taas 30v juhlat baarin puolella ja keikuttiin sitten siellä klo kahteen asti yöllä.
Onneksi huominen vapaa, tiistaina vain muutama tunti aamulla, keskiviikkona teen iltavuoron ja torstaina taas vapaata. Yksi työntekijä palaa lomalta, niin me muut pääsemme elämään omaa elämääkin työn ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti