torstai 17. kesäkuuta 2010

Odottelua

Joku joskus käski nauttimaan hetkestä, mutta miten se on mahdollista kun odottaa niin paljon kaikkea edessä olevaa. Ensiksi kun pääsisi sinne heinäkuuhun ja Suomen vierailuun ja sitten suht pian jo kutsuukin Aberdeen. On se vaan hassua miten sitä ensin odottaa, että pääsee maailmalle, mutta sitten kaipaakin takaisin kotikonnuille. Onneksi ikävä ei ole semmoinen, että suostuisin tätä elämää täällä jättämään.

Aika on kulunut enimmäkseen töissä. Pidin juuri 2 päivän vapaaputken, mutta eipähän ne kaksi päivää kovin kauaa kestä ja vapaapäiväthän todetusti menee 2.47 kertaa nopeammin kuin ne työpäivät. Saldona on tiistailta Kingston, jota ihmiset mainostavat parhaana ostostelukaupunkina. Eihän se erikoinen ollut, samaa kaavaa se oli kuin muutkin paikat missä on tullut käytyä. Tottahan toki näin siitä vain murto-osan (eli sen ostoskadun ja ostoskeskuksen), joten ehkä pitänee siellä joskus vielä käydä. Täältä Epsomistahan sinne pääsee helpolla ja bussilippu vain £2 suuntaansa. Olenkin jo päässyt siis hieman nauttimaan (ja tuhlaamaan) huomenna tilille napsahtavia palkkarahoja. Kuviakin napsin, mutta kun en niitä millään kamerasta saa pois niin esittelen niitä tuossa kuukauden päästä, kun pääsen vihdoin viimein käsiksi omaan tietokoneeseen.
Eipä täällä mitään erikoista. Työ jaksaa vielä maistua (nojoo, kyllä ne vapaat maistuu enemmän). Nyt on jo kuukausi syöty riisiä ja curryja ja pad thaita ja nasi goerangia ja sen semmoista. Eli vaikka välillä työ ei maistuisikaan hyvältä niin Thailta se kuitenkin maistuu! Päivä päivältä odottaa enemmän sitä koulun alkua ja muuttoa ja sitä kaikkea mitä se kaupunkielämä voikaan luvata. Nyt kun saisi suunniteltua miten muuton järjestää niin olisi ihan mukava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti