torstai 24. kesäkuuta 2010

Vuorokauden parasta aikaa

En osaa kuvitella kesää ilman valvomista. Ei kesäisin tarvii olla lomaa eikä aina aurinkoakaan, mutta aikaa valvomiselle ja sekavalle unirytmille täytyy olla. Parasta tässä työssä on se, etten aloita klo 8 aamulla ja lopeta klo 16. Miten selviäisinkään aamulla töihin, jos istun koneen ääressä vielä 01.30 (kuten juuri nyt). Ikinä en oo tehny ees töitä, joissa jatkuu sama tylsä kaavamainen aikataulu. Tykkään siitä, että tänään mennään töihin viideksi ja huomenna vaikka puoleen päivään. Onneksi tänään mentiin vasta kuuteen ja huomenna ei mennä ollenkaan.

Täällä on tällä hetkellä kamalat helteet. Eilen mentiin piknikille Thai-ruuan ja banaanilastujen kera ja aurinko lämmitti aika lailla. Tänään en ees jaksanu nousta sängystä ennen klo 12 ja tuijottelin telkkua sitten pari tuntia, että töihin mennessä vasta huomasin, miten hieno sää ulkona olikaan. Tätä pitäisi jatkua kai sunnuntaihin asti. Huomenna pitäisi olla pilvetöntä ja 25 astetta lämmintä. Hyvä ajoitus vapaapäivälle. Tää viikko on muutenki ollu ihanan rento ja samalla kaavalla jatkuu. Tietysti viikonloppuisin aina vähän enemmän töitä.

Löysin netistä ihanat kengät ja tilasin, kun hintaa oli vain £20. Että pakettia odotellessa. Tuntuu ihan joululta!


Voi olla, että paketti joutuu suuntaamaan takaisin päin, kun otin koon 39, joka on luultavasti liian suuri. Pienempää ei sattunut olemaan :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti