sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Häävalmisteluja

Ei sentään omia häitä vielä tarvinnu valmistella. Eli tänään meillä oli asiakkaana n. +150 henkeä juhlimassa nuoren parin häitä. Tarjolla oli Thai-ruokaa ja vähän sitten englantilaisempia voileipiä ja cupcakeja. Ruokaa jäi yllin kyllin yli ja seurasinki tarkkana sitä muffinssi pinoa, että josko jäis itellekki jotain. Jäihän sitä - ja paljon muutakin.
Asiakkaat joutuivat siis itse maksamaan juomansa lukuun ottamatta alku shamppanjoja ja mehuja. Eli pääasiassa tänä iltana tuli tarjoiltua vain vettä, kun nämä ihmiset eivät joko juoneet muuta tai sitten olivat niin pihejä rahan suhteen. Eli vaikka paikalla oli toistasataa henkeä ei meillä mikään kiire ollut. Ja juomakaappeja täyttäessä sai huomata, että alkoholia ei noihin asiakkaisiin tosiaan uponnut. Tavallisena arki-iltana kun joutuu raahaamaan n. 10-20 pulloa viiniä takaisin kaappeihin, niin tänään toin kolme.
Takana on siis 12 mielenkiintoista tuntia töissä. Ensin valmisteltu, sitten juhlittu ja siivottu. Siihen uppoaa kevyesti monta tuntia. Mutta hyvin onnistunut ilta oli, hääpari lähti onnellisena häämatkalleen ja luultavasti kaikilla oli mukava ilta.
Ensi viikolla teenkin tosi ärsyttäviä vuoroja, mutta kun viikon lopussa häämöttää pe ilta vapaana ja sen jälkeen lähes 1,5lomaa niin en jaksa valittaa yhtään. Eli huomenna suuntaan töihin jo klo 13 ja "innolla" odotan miten se viimeinen futismatsi saa katsojia tulemaan meidän pubiin. Nyt taidanki mennä unille, kun eilen lopeteltiin kiireisen pe illan jälkeen 01.30 ja aamulla menin töihin klo 11, niin uni alkaa painaa päälle. Etenkin nyt, kun on takana se puolikas vuorokausi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti