torstai 15. heinäkuuta 2010

KAKSI ENÄÄ KAKSI

Eli kahden päivän päästä ollaan oltu Suomen kamaralla jo huimat 48min. Nyt pitäis jaksaa vielä porskuttaa töissä tämä ilta ja huominen aamu. Eiköhän sitä jaksa, kun näin viimeisiä jo viedään. On tää aika vaan loppujen lopuks menny hurjan nopeesti, ku matkat varattiin toukokuun lopussa ja nyt ollaan jo heinäkuun puolessa välissä. Myös päiväkirjaa lukiessa huomaa näitä:"Enää kolme viikkoa", "Enää 1,5 viikkoa" päivityksiä ja kuitenkin niiden kirjoituksesta tuntuu olevan aivan pieni hetki.
Lontoon reissun jälkeen oonki vaan ollu töissä, nukkunu, syöny ja viettäny yhen vapaapäivän Tadworthissa. Siinähän ne muutamat päivät on menny, ku pitäny keskittyä vain ajatukseen: "IHAN PIAN ON 9 PÄIVÄÄ VAPAATA, VIELÄ JAKSAAJAKSAA!".
Huomenna siis lomailuni alkaa klo 17 tätä aikaa ja nappaan matkalaukkuni mukaan ja suuntaan Craigin luo. En viittiny yksin kävellä pimeässä asemalle illalla, kun täältä tonne lähimmälle asemalle on aika pitkä matka ja enimmäkseen tuolla syrjäpoluilla pitäs kävellä (tai kylän läpi, jos jaksais kävellä pitemmältä). Jätin siis osan tavaroista ihan syystä vielä Craigille, että voin sitä kautta suunnata Lontooseen ja sieltä Stanstedin kentälle. Eli näillä fiiliksillä täällä. Enää yksi yö täällä, toinen kentällä jakolmas jo Suomessa! Nyt siis voi jo sanoa "Näkemisiin!" eikä enää "Kuulemisiin!" :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti