perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kesä vuoden parasta aikaa?

Täällä tää helleaalto vaan jatkaa jatkumistaan. Ulkona lämpö hipoo 30 astetta, joka päivä. Tuuli kuitenkin tekee säästä hieman siedettävämmän. Mutta minä tyttö istun tauot ja vapaat sisätiloissa. Tässä täytyy nyt olla jokin vikana, mutten keksi mikä. Kesä on kuiten lemppariaikaani vuodesta, joten mun pitäs olla ulkona, mutta tekemässä mitä? Ei sitä jatkuvaa auringon palvontaa jaksa ja lenkille on liian kuuma (ja ei jaksa ku on vetäny ensin napaansa vähän Nasi Goerangia). Shoppailu ois ihan kivaa, mut ei sitäkää päivittäin jaksa, ku ne kaupat (etenki alehyllyt) tyhjenee vaan ja joka reissulla näkee samat vaatteet. Ja loppujen lopuksi, ei se aurinko sinne kauppaan paista. Pian tää kesä on kuitenkin taas ohi ja syksy tulee ja alotan seuraavan kesän odottamista.

Tänään myös viikko lomaan! Odotan innolla, että tänä iltana nään ens viikon työvuorolistan ja huomaan kuinka ensi viikon perjantai ilta ja lauantai pitäisi olla vapaana. Tänään piti vielä aamulla käydä tarkistamassa, että meillä tosiaan oikeesti on ne lennot, enkä unissani oo kuvitellu niitä varaavani tai paha Ryanair perunu niitä. Siellä ne on tallessa ja online check-in on jo myös tehty. Kaikki töissä varmaan pian hermostuu, kun lasken melkein minuutteja siihen, että työt on ohi yhdeksäksi päiväksi ja päästään suuntaamaan ah-niin-eksoottiseen Suomeen. Kauheasti olen haaveillut piimävellistä, Storsandin upeista hiekkarannoista (joopajoooo..), tortilloista, grillauksesta ja niin jooo kaiken tämän ruuan jälkeen tietysti kavereista ja perheestä ja kaikista niistä hetkistä mitkä meitä vielä odottaa. Matkakumppanikin jo eilen tunnusti alkavansa olla innoissaan matkasta. Silti minä se oon, joka n. 10 minuutin välein ilmoittaa väliaikatietoja, että montako päivää on jäljellä. Eli semmoista, voin sanoa, että lomaa odotetaan!

Muutama kunnon Suomi-kuva vielä fiilistelyksi loppuun. Niitä valoisia öitä odottelemaan, joista asiakkaat aina mainitsevat kun puhutaan Suomesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti