maanantai 12. heinäkuuta 2010

Lontoon alennusmyynnit

Tänään aamulla pakotin itseni ylös jo ennen yhdeksää ja taapersin asemalle suuntana Lontoo. Joulualennusten aikaan uhkasin, ettei enää ikinä, mutta näinhän siinä kävi. Nyt ajankohta tosin oli hyvä ja ihmisiä hieman vähemmän. Kuka nyt shoppailisi maanantai aamupäivällä (muuta kuin minä ja tuhannet muut). Turisteja näkyi paljon ja joka toinen ihminen tuntui puhuvan saksaa tai ruotsia.
Ensin tietysti suuntasin Primarkiin, koska tiesin sen olevan ruuhkaisin. Näin kun aamusta suuntasin niin jouduin jonottaa pukukoppeihin VAIN reilun vartin (varmaankin). Sitten kun sovituskoppiin pääsin niin tietysti piti tuhlata itse aikaa mahd. paljon ja ottaa kuvia vaatteista, jotka ei omaan ostoskoriin päässeet. Kyllähän sieltä Primarkista jotain tarttui mukaan, mutta se on aina niin paha kaaos, että siinä vaiheessa kun tekee mieli potkia ja huitoa ja kiljua niin on paras lähteä pois.
Sittenpä käväisin vetämässä oikein terveellisen lounaan, salaattia&perunaa tonnikala(majoneesin) kanssa ja jälkkäriks sen suklaakakun sijaan hedelmäsalaattia ja sorbettia. Oli kyllä ihan ähky olo syömisen jälkee, mutta raahauduin silti Oxford Streetin toiseen päähän käymään läpi muut lempparikaupat. Ruotsalainen BikBok ei taaskaan pettänyt minua alennusmyynneillään vaan tarjosi puolesta hinnasta vielä puolet pois. Siellä siis kävin viimeisenä ja sieltä tarttui mukavasti tavaraa.
Takaisin pubiin päästessä huomasin vielä saaneeni nettitilauksen vaatteet tänään. Eli tämän päivän saldo: 2 mekkoa, 2 toppia, hame, collegepaita, 2 legginsit, huivi, panta ja vyö (kaikki yht. alle £60 jeee!)

Kuvia tältäkin reissulta heitän tänne viikon päästä. Sillon tuleekin kuvasarja muutamalta kuukaudelta huoh. Nyt sitten 2 tunnin päästä töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti