keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Tulevaa ja mennyttä

Tässä tulee nyt näitä kuvia, joita en ole tänne pystynyt ennemmin lataamaan. Olivat kamerassa jumissa, mutta onneksi nyt on oma kiva kone käytössä.

Hyde Park toukokuun lopuilla

20v synttärisankari matkalla leffaan katsomaan Sinkkuelämää 2

Nyt on tosiaan palattu taas työelämään ja suurensuuren stressauksen pariin. Muutto alkaa painaa päälle ja töitä on enää 5 viikkoa. Millä kaikki tavarat 950km päähän? Mistä töitä toiselle, mistä asunto molemmille? Vai vain minulle? Mennäänkö nyt sinne ensin ja haetaan tavarat myöhemmin? Missä ne säilyttää siihen asti? Aaaarrghhh. Kun on hääsuunnittelijoita niin olisiko jossain muuttosuunnittelijoita opiskelijabudjetille? Eli stressiä on ja sen kyllä huomaa. Tilannetta ei paranna se, että tunnun olevani yksin asian kanssa.

Kingstonin kaatuneet puhelinkopit
Ostoskeskus Kingstonissa

Maanantaina tosiaan palasin töihin ja ei jäänyt yhtään epäselväksi, että loma oli ohi. Vetäisin nimittäin siinä 11h vuoron. Eilinen tosin vapaana, mutta loppu viikko töissä pakerrusta. Jos nyt totta puhutaan, niin ei täällä oikein huvita olla ja lomailu oli tosiaan paljon kivempaa. Siihen toisen jatkuvaan seuraankin jo ehti loma viikolla tottua ja nyt kun ollaan erossa melkein viikko taas niin vähän tympäisee.


Matkalla sukuloimaan

Tule jo lokakuu (koska sitten on muutto ja kaikki surut ohi)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti