perjantai 30. heinäkuuta 2010

Where did the summer go?

En voi uskoa, että kesä lähenee loppujaan. Täällähän hyvät säät jatkuu vielä pari kuukautta, mutta itse ajattelen kesäajaksi vain kesä- ja heinäkuuta. Mihin ne katosivat? Tämä kesä on ollut hyvin työntäyteistä ja on jäänyt paljon asioita tekemättä. Tuntuu etten oo tehny mitään muuta kuin ollu töissä ja vapaapäivät sisällä istunu. Ilman rusketusraitojakin jääty, kun ei ole pahemmin jaksanut istua auringossa lukuunottamatta toukokuun ensihelteitä, jolloin vielä jaksoi hikoilla puistoissa.


Yritän oikein pohtia mitä on tullut tehtyä.. Ensin käytiin toukokuun lopuilla Hyde Parkissa ja muutenkin Lontoossa oleskelemassa. Sitten taisi tulla synttärit. Entä sitten? Grillattu on kerran Craigin suvun seurassa ja.. Mitäpä muuta? No perus kesäalennusostoksillä olen Lontoossa ja Epsomissa (useita kertoja) käynyt. Uinut en ole kertaakaan, kun täällä ei ole järviä missään ja merelle asti en ole viitsinyt lähteä. Ja nämä kiviset rannat eivät oikein innosta uimiseen.


Eli jos nyt vapaat sattuisi hienosti niin voisin vielä suunnata Brightoniin tai jopa kauemmas rannoille, että saisin uitua edes kerran tänä kesänä. Huvipuistokokemus tältä kesältä on vielä saavuttamatta niin pitänee kai suunnata Thorpe Parkiin (http://www.thorpepark.com/). Ehkäpä jo ensi viikolla. Voisi myös jostain repäistä teltan ja mennä telttailemaan. Kaikkea vaikeuttaa se, että itse olen vapailla arkipäivisin, kun taas Craig vain viikonloppuisin. Ja yksin kun ei huvita tehdä oikein mitään..

Nyt siis äkkiä kaikki kesäiset asiat parin viikon pakettiin, ennenkuin pitää pohjoiseen suunnata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti