torstai 5. elokuuta 2010

Sää muistutti maasta

Tänään ei jäänyt epäselväksi, että missä maassa asustelen. Sää vaihteli aika vahvasti; ensin oli aurinkoa, sitten tuli tuuli, joka muuttui järkyttäväksi kaatosateeksi. Sade kesti sen kymmenen minuuttia ja aurinko alkoi paistaa. Sää myös muistutti taas kerran siitä, että kesä lähenee loppujaan ja pitäisi alkaa valmistautua jatkuvaan syyssateeseen.

Kesä on tosiaan hujahtanut ohi. Töissä pitäisi vielä jaksaa nököttää 3-4 viikkoa. Vielä en ole päättänyt milloin lopetan kun mieleni muuttuu varmaan tuon sään mukaan. Ensin päätän, että olen loppuun saakka töissä. Sitten tuleekin olo, että viimeinen viikko enne Skotlantiin lähtöä vapaaksi ja äkkilähtö pois täältä sateiden keskeltä. Myös mietin Englannissa matkailua tai vaan paikallaan oloa ja valmistautumista tulevaan. Ensi viikolla pitäisi jotain päätöstä tehdä, kun pomo vaatii parin viikon irtisanoutumisaikaa. Eiköhän ajatukset oo jo kasassa viikon sisällä - näin ainakin toivon. Ehdinhän tosin lomailla siellä Aberdeenissäkin 3 viikkoa ennen koulu alkua.

Ajattelin myös tässä vähän esitellä kuvia mun huoneesta. Osa suvusta näkikin sen rötiskön missä majailin tuossa Englannin reissun alussa. Eli tiedoksi vaan, että nyt on ollut vähän laadukkaampaa majoitusta, onneksi. Keittiöporukka raahas mun huoneesta pois yhen ison ja ruman sohvan, joka teki huoneesta vielä vähän suuremman näkösen. Tää huone täällä on kai yks pienimmistä, että onnea niille jotka majoittuu noissa jätti huoneissa.


Eli tällä hetkellä mulla on huoneessa vieläkin asioita, joista haluaisin eroon. Mutta jos nyt ajattelee, niin ei tässä oo enää järkeä alkaa raahaamaan tavaraa pois, vaikka sänkykin on epämukavaa epämukavampi. En alussa jaksanu vaivautua ja nyt on ihan turhaa. Mutta olen kyllä tyytyväinen huoneeseeni. Omaa tilaa, iso sänky (josta käytännössä alle puolikas sopiva nukkumiseen), suht siistissä kunnossa ja ei ole kylmä!


Ps. Aina ei jaksa siivota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti