maanantai 23. elokuuta 2010

tj 2Siis mitä? Siis ihanko tosissaan en enää vietä perjantaita tai lauantaita töissä? Ihanko tosissaan en enää tuijottele, ku ihmiset juhlii ja ite kannusta niitä juhlimaan vielä lujempaa tarjoilemalla lisää sitä taikalientä. Ne surun päivät on virallisesti siis ohi ja tulevaisuus häämöttää (eli taloustiedon ja businesslain kirjat yms muu mukava).

Onnellisena töihin tietäen, että pian se on ohi

Vielä muutamapäivä töissä ja sit voi alkaa miettimään miten ne vapaaviikot sujuis. Huomasin myös, että syysillat lähenevät ja Aberdeenin kylmiin hetkiin tarvitsisi varautua. Eli hyvällä syyllä voin yhden päivän uhrata Lontoossa ostostellen uutta (lämmintä) vaatetusta. Suruna on vaan se, miten tosiaan kaikki mahtunee mukaan muutossa. Mutta uskon, että Lontoo tarjoaa hieman laajemman valikoiman kuin Aberdeen. Noh, pianhan se selviää.

Sitte yks päivä tekis mieli käydä Doverissa kattomassa ne valkoiset kallionseinämät. Suunnitelmissa on ollu jo kauan, mutta suunnitelmana pysyny. Eihä mulla kyllä oo mitää ideaa miten sinne pääsee, mutta jos tilanne vaatii niin kyllä se selviää!


Ja jos ei pääse, nii onneks on aina google olemassa ja voin tuijotella näitä kuvia iltojeni iloksi.


Ainiin se Thorpe Park on myös kokematta. Voi ärrin murrin, kun asiat joita suunnitelee unohtuu ja päivät vaan kuluu lepäillessä tai työskennellessä (tai ei enää!!). No se on sentää jonnekki marraskuulle asti auki, niin jos joku päivä sinnekkin ehtisi. Kun on vielä 2 for 1 lipukekkin olemassa jossain tuolla lompan onteloissa. Eli siis pakko mennä. Ihan pakko.


Okei nojoo, ehkä joku näistä ees toteutuis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti