lauantai 21. elokuuta 2010

Viimeisiä viedään

Juuri sain viimeisen viikkoni työvuorot tietoon ja viimeinen päiväni töissä täällä on keskiviikko. Tosin olen maanantainakin vapaalla ja muut päivät ovat max 5h. Eli rahaa ei paljoa tältä tulevalta viikolta tule. Sitten nautinkin ensimmäisestä vapaa viikonlopusta toukokuun puolen välin jälkeen ja pakkailen tavaroita Aberdeenin viikon lomalle. Hassua kun on niin odottanut töiden loppumista ja nyt kun tietää, että pankkitilin saldo, lopettaa suurenemisen ja kaikki työkaverit ovat pian osa historiaani niin ei sitä niin mielellään lähdekkään.


Juuri täällä selailen Aberdeenin (rannikon) kuvia ja kasvatan lomainnostustani. Ei kyllä vielä tiedetä yhtään reissun suunnitelmia vaan toteutetaan se paras vaihtoehto, eli ensimmäisenä päivänä turisti-infoon, josta sitten saadaan ideoita minne, miten, millä ja milloin. Nyt tuntuu vielä, että vain lomalle ollaan menossa, mutta tosiaan, minähän asun siellä jo kuukauden päästä!


Yövymme tosiaan ihan asunnossa, joka on vuokrattu viikoksi. Eli jospa itse saataisiin keiteltyä aamupuurot ja muut pöperöt niin ei tarvitsisi ulos joka päivä lähteä syömään.
Ainut reissuni Skotlantiin on ollut tosiaan viime marraskuinen Glasgow'n pikaloma, joka oli kylmä, pimeä ja sateinen. (http://destinationunfamiliar.blogspot.com/2009/11/paluu-arkeen.html) Eli jospa nyt näkisin sen Skotlannin toisen puolen, jota ihmiset jaksavat aina hehkuttaa. Ehdimme myös viettää päivän Edinburghissa, jota ihmiset aina kehuvat Skotlannin parhaana kaupunkina. Uskon myös ettei se jää vimeseksi vierailukseni siellä.


Nämä kuvat tosiaan gooletuksella, että ehkä muutaman viikon päästä saan laitettua oman kameran tuottoa tänne.


Palailen tässä nyt uuden lempiharrastukseni pariin, eli avaan Lauren Oliverin kirjan Before I Fall ja uppoudun ihan toiseen maailmaan. Kellokin jo lähenee yhtä (yllätys), että kai sitä pitää pian vetää peitto korville ja yrittää nukkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti