lauantai 18. syyskuuta 2010

Suunta kohti uusia tuulia

Tää päivä lähti käyntiin jo ennen kukonlaulua ja jo varttia vaille 7 istuin junassa matkalla Lontooseen. Sieltä metrolla vaihtuneelle bussipysäkille (kiitos sen paavin) ja sieltä kentälle. Myöhästyneella lennolla Aberdeeniin, jossa kentällä jo 3 muuta suomalaista matkalla asuntoloilleen.
Nyt sitten on järjestetty huoneita ja käyty ruokakaupalla. Joku päivä tosin suuntaan isompaan kauppaan ja hamstraan perustarpeita.Täällä sitä siis ollaan. Ihan hyvillä mielillä. Aamusurkuttelun jälkeen ei oo paljoa asioita tarvinnu pohtia ja ne taakse jääneet asiat eivät vielä oo kaivertanu mieltä. On ollut seuraa ja nyt lähden tuon yhen suomalaisen tytön luo pakenemaan yksinäisyyttä ja mahdollista surkua.Nyt kun on toimiva ja nopeampi netti, niin laitan tuon edellisen Aberdeenin reissun kuvien muodossa tänne.

Omia kämppiksiä on vasta ilmaantunut paikalle vain yksi yksilö. Että toivottavasti myöhemmin tulee lisää!Ensimmäinen kuva Aberdeenin rannalta, sitten suurin osa Stonehaven/Dunnottar Castlelta ja viimeiset Breumarista.

Ja vielä Edinburgh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti