tiistai 28. syyskuuta 2010

Uramietteitä

Tuntuu, että elämä on taas kytkenyt vuoristorata-vaihteen päälle ja mieli jaksaa muuttua. Välillä tuntuu, että ala on ihan väärä, vaikka vasta alussa mennään ja välillä mietin, että kyllä se tästä kunhan alkuun pääsen. Jotenkin vain tuntuu, että jos työurani tulee olemaan jonkun tiskin takana istumista, niin väärällä alalla olen. Kunhan vain keksisi mikä se oikea ala on..
Tosiaan ensimmäiset luennot takana. Hyvin tylsiähan ne oli ja kerrottiin vaan, että mitä tullaan käymään läpi. Ehkä ne muuttuu mielenkiintoisemmiksi. Ehkä..
Kirjojakin pitäisi ostaa ja jotain luentomonisteita tulostella. Missä motivaatio?Nyt pian pistän urheiluvaatteet päälle ja unohdan kaiken muun. Suuntana siis koulun kuntosali, tai siiis eihän se mikään pieni kuntosali ole, vaan suuuri kuntoilurakennus, johon hetki sitten on investoitu £11 miljoonaa. Jospa sieltä sitä motivaatiota sitten löytyisi.Huhhuh, miksi en seurannut lapsuudenhaaveita ja ruvennut eläinlääkäri-kauppatäti-kampaajaksi? (Tais siihen mun ammatinkuvaan kuulua muutama muukin ala..)

Huomasin myös, että en oo napsinu yhtään kuvia! Korvaan ne Aberdeen reissun kuvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti