tiistai 5. lokakuuta 2010

Barbie-kenkä ostoksilla

Tänään on ollut oikein mukava päivä! Yliopistolle tartti raahautua vasta klo 11 ja vain kaksi luentoa kärsittävänä. Sain myös kaikki 4 oppikirjaa 2.vuoden oppilaalta hintaan £55 sen sijaan, että kaupassa yksi kirja maksaisi lähes saman verran. Sitten sain vielä kyydin meidän luokkalaiselta suoraan koululta asuntoni eteen. Tämän jälkeen sitten hain kansioita kaupasta ja päädyin alennusostoksille. Ja ne olikin kyllä aika alennukset!

Ja vaikka nämä kahdet ihanat kengät ja yksi musta mekko olivatkin jo itsessään halpoja niin en alkanut valittaa siinä kohtaa, kun kassakone oli lyönyt siihen vielä £5 lisä alennuksen. Eli kenkien ja mekon yhteishinnaksi tuli vaivaiset £19.

Sitten käytiin vielä ranskalaisen tytön kanssa jumpassa, joka sai jalat vetelemmiksi kuin mikään koskaan ennen. Kaipa se on hyvä merkki.. Katsotaan sitten huomenna miten pääsee aamulla liikkeelle. Ja tämän huippupäivän korvaa se, että huomenna on vapaapäivä ja ei tarvitse nousta sängystä aikaisin. Tai ollenkaan jos tuntuu siltä (tai jos jaloista tuntuu siltä.....)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti