tiistai 26. lokakuuta 2010

Innolla hammaslääkäriin

Oon varmaan päästäni seonnu, kun oon tässä tämän ja eilisen päivän aikana kirjottanu (lue: tapellu) johtamisen esseen/tehtävän kanssa, jonka palautuspäivä on vasta 3 viikon päästä. Nyt vielä huomasin, että osa, josta pitäisi koostua noin 40% eli 1000 sanaa, hipoo jo 1500 sanan määrää ja siitä osasta puuttuu vielä tekstiä. Että karsinnan kun olen jo aloittanut muutenkin, niin sitä täytynee vielä jatkaa. Miten jollain on ongelmia saada tarpeeksi sanoja, kun itestä tuntuu, että sanamäärä ei riitä?

Huomenna on jännä päivä. Menen hammaslääkäriin ihan vapaa ehtoisesti ja pulitan siitä vielä hieman tavallista enemmän rahaakin. Menen nimittäin valkaisemaan hampaani lasermenetelmällä. Tästä olen jo ikuisuudet haaveillut ja nyt kun sain tarjouksen, niin pakko mennä. Siiis oikeesti pakko. Koska tämä alkaa jo muistuttaa pakkomiellettä. Ensin tarkoituksena oli mennä vasta 2 viikon päästä, mutta koska silloin olisi seuraavana päivänä tentti, niin siirsin sen eilen aamulla jo keskiviikolle. Mitäpä sillä väliä onko se nyt, vai 2 viikon päästä.Vaikka vihaankin hammaslääkäreitä, vihlontaa ja kaikkea mikä liittyy hammashoitolaan, niin nyt suorastaan hypin ilosta, että pääsen tunniksi makailemaan siihen tuoliin.Ei pitänyt ensin mainita tästä asiasta, ettei joku sukulainen siellä Suomen päässä saa slaagia, että mitä se tyttö nyt taas on menossa tekemään. Mutta en voinut olla mainitsematta, kun puhkun ilosta ja odotuksesta! Huomenna tähän aikaan hampaani ovat hyvin valkoiset!

Kuvat siis googlesta, omani tosin (toivottavasti) näyttävät huomenna yhtä säteileviltä! Huomenna voisin itse laittaa omat ennen-ja-jälkeen kuvani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti