maanantai 4. lokakuuta 2010

Oi nuoruus

Onpas oikein mukava viikonloppu takana, univaje tosin hieman pääsi kasvamaan. Laajensin tuota ranskan kielen taitoani lähtemällä ulos ranskalaisten ihmisten kanssa. Tosin enpä ymmärtänyt sanaakaan ja enpä yrittänyt edes puhua. Mukavaa kyllä oli!

Tänään kävin luennoilla ja tuutori-tunneilla ja huomasin kuinka ahkeria muut ovat. Ehkä itekkin pitäs pistää tosiaa joku kunnon opiskeluvaihde päälle.

Musta on todella hassua, kun täällä vieläkin Daruden Sandstorm-kappale jaksaa pyöriä klubeilla ja musiikkitelevisiossa 10 vuoden jälkeen! Suomessa kun se koki suosionsa sinä kultaisena vuonna 2000 ja sen jälkeen ei sitä pahemmin ole missään soitettu. Tätä asiaa ihmettelin jo vuosi sitten, kun bongasin biisin austraalialaisen tytön iPodista. Surullista vaan on se, ettei ihmiset näytä tietävän, että kappale on suomalainen - eihän ne tosin usko, että joulupukki ei asu Saksassa ja että Nokia-puhelimet ei tule Japanista. Siinäpä sitten salilla jumpatessa tuijotin Crosstrainerin näytöstä Daruden oransseja hiuksia ja Helsingin maisemia. Oi niitä aikoja!

Ja nyt sinne koulujuttujen (jännään) maailmaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti