perjantai 29. lokakuuta 2010

Operaatio opiskelija-budjetin asu

Voi itku, kun väsyttää ja salitreenitkin jäivät lyhkäiseksi tänään tästä syystä. Viime yönä ei uni tullut sitten millään, kun kaikki mahdolliset ajatukset ja etenkin Halloween-asu-stressi pääsivät valloilleen. Taisin sitten kokonaisuudessaan nukkua 5-6h ja aamulla väsytti. Ja nyt väsyttää. Ja koko ajan väsyttää.

Mutta siiiiis, se asu. Sama ongelma painoi mieltäni (joo, suuret on surut) jo toissa yönä. Laitoin vähän väliä valoja päälle ja kävin kokeilemassa eri mekkoja päälle, kun ei oikein mikään sovi yhteen violettien siipieni kanssa. Ja kun menin tyhmänä ottamaan ne violetit siivet niiden puolet kalliimpien pinkkien sijaan. Ja kun en edes osaa päättää olisinko söpö vai karmiva keiju. Noh, sitten piti klo 1 viime yönä alkaa tekemään asialle jotain, jos ajattelin joskus saada unen päästä kiinni..

Alussa oli suo, kuokka ja Jussi.. Tai no, Tylli, sakset ja Jenni.Ja siitä se ajatus sitten lähti.. Ja voin ihan aidosti myöntää, että pinkin ja violetin yhdistäminen on aikalailla tyylimoka, mutta eikö Halloweenissa ole juuri siitä kyse? Vai olikohan siinä sittenkin joku muu idea..


Niin ja kun, ei kengät riittäneet ja tylliä jäi vielä roppa kaupalla, niin koristelinpa sitten vyön ja loput heitän päähän pannaksi. Tässä nyt sitten koko setti.
Niin eli koko kaunis keijusettini kustansi sen 2 puntaa ja vähäiset yöunet.. (Okei ei se uni kyllä tullut vielä tämän askartelunkaan jälkeen.) Ja vaikka viime postauksessa sanoin, etten ajatellut olla ällösöpökeiju, niin taidanpa sittenkin..

Mutta nyt voisin mennä hieman päiväunille ja keräilemään voimia viikonlopulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti