perjantai 8. lokakuuta 2010

Tee - Se kaiken parantaja

Meinasin alottaa kirjottamisen jo tossa tunti sitten, mutta päädyinkin pistämään asiat tärkeysjärjestykseen - eli tietysti piti kattoa päivän Salkkarit ensin!

Oon tankannu itteni täytee nuhalääkkeitä, kurkkupastilleja ja jotain juotavaa flunssalääkettä. Koska huomenna on perjantai ja viikonloppusin ei vaan voi olla kipeenä. Ylitin hieman tuon lääkärin neuvoman annostuksen, hän nimittäin käski juomaan vain teetä. Myös kaverille 24/7 palvelussa oli aikalailla samaa sanottu, koska täällä teellä näköjään voi parastaa ihottuman, nuhan, korvatulehduksen - varmaan sillä näiden brittien mielestä vois herättää henkiinkin.
Nää tosiaan on niitä ihania kulttuurieroja mihin täällä törmää lähes päivittäin. Hieman kyllä ärsyttää, että lääkärit eivät näytä oikein tietävän mistään mitään. No ehkä Suomessa tuo lääkis kouluttaa vähän paremmin kun nää vastaavat koulut täällä.Tänään saatiin myös markkinoinnin ryhmätyö aluilleen. Tarkoituksena on tehdä markkinointi suunnitelma yhdelle johtavista pakastetuotteiden (esim. perunatuotteet, pizzat yms) tuottajista. Yritämme markkinoida uutta terveellistä perunatuotteiden valikoimaa. Eli lähdemme linjalle luomutuotteet ja lähinnä orgaanisista perunoista tehdyt ranskanperunat. Jos nyt totta puhutaan niin aloin jo miettimään aiheen vaihdosta, kuka nyt täällä haluaa ostaa mitään luomua. No ajatuksena hyvä. Ja itse koko ryhmätyö tuntuu yllättävän mielenkiintoiselta ja porukkakin on mukava. Siinäpä sitten mietitään miten tälle ranskalaisia rakastavalle kansalle saataisiin upotettua päähän ajatus luomu ranskiksista, perunamuusista ja lohkoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti