sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Veckoslut

Taas sunnuntai ja just oli taaaaas perjantai ja huomenna on taaas maanantai. En todellakaan ymmärrä millä tahdilla nämä viikot vaihtuvat. Kai se toimii näin, ku on koko ajan menossa. Joku fysiikan teoriaki taitaa todeta, että kun liikkuu tarpeeksi nopeesti niin aika kuluu nopeempaa (okei, en ehkä liiku ihan niiin nopeeta ku pitäs, mutta melkein).

Perjantaina opiskelin, urheilin ja menin naapuriin viettämään luokkakaverin 21v synttäreitä. Oli tosiaan yks parhaimmista illoista, koko Aberdeen-elämäni aikana. Paikalla oli luokkakavereita, tuntemattomia kavereita, uusia kavereita ja.. kavereita.Lauantaina oli hieman väsy, mutta lähdin tekemään ryhmätyötä ruotsalaisen luokkakaverin luo saksalaisten luokkakavereiden kanssa. No ryhmätyö eteni 5 tunnin aikana sen verran, että saatiin tehtyä suunnitelma millon tehdään mitä. Opiskelu muuttui ruuan laitoksi, naureskeluksi ja mahtavaksi ajaksi. Oli todella mukava ilta. Kotiin tultua menin sitten vielä naapuriin juttelemaan sitä sun tätä ja pääsin nukkumaan kahden jälkeen yöllä.

Oon nyt tänään yrittäny hieman opiskella, mutta suht huonolla tuloksella.. Takana tosin on aivan huippu viikonloppu! Ja hauskanpidon voi varmaan suhteuttaa univajeeseen, tai ainaki siltä tuntuu nyt..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti