maanantai 8. marraskuuta 2010

Addiktio on aina addiktio

Siiis voi hyvää päivää, alan pikku hiljaa vihata kauppoja ja UK:n "halpoja" hintoja. Halvoilta ne tuntuu tietysti jos vertaa, että "no Suomessa tämä maksaisin ainakin puolet enemmän!" Mutta kuten äiti joskus viisaampana totesi, että ei sillä kyllä säästä, vaikka ostaakin alennuksesta jos ostaa paljon ja usein. Niin kyllä, olen samaa mieltä.


 

Ja no siiiis, eihän ne oikeasti olleet kalliit ja pianhan tulee veronpalaulutkset ja onhan sitä rahaa ny aina uusiin kenkiin ja ja ja... varmasti olisi maksanu Suomessa tuplana! Niin ja kävin vielä ihailemassa yhtä hienoa korua, jolla oli hintaa mukavat £210, mutta onneksi muistan aina välillä ottaa aivot narikasta ja miettiä, että haloo, ei kukaan maksa korusta niin paljoa. Etenkään jos se ei ole lahjana saatu. Silloin voisin tietysti ottaa sen innosta hihkuen vastaan (vinkvink). Mutta no, minullahan on jo saman tyyppinen koru, ehkä hieman hienompi, mutta noin 40 kertaa halvempi ja vain feikkihopeaa.


Aloin muuten miettiä, että sinä päivänä, kun tililleni alkaa tosiaan ilmaantua niitä 5-6 lukuisua palkkasummia (muuallakin kuin unissani) niin pakkohan mun on hommata kenkähuone. Uskon, että siinä vaiheessa alan ostella niitä vielä tiheämmin. O-ou.

Ps. Kengät on supermukavat jalassa :))

My shopping and especially shoe addiction is getting quite bad. I still think how much the good would cost in Finland and by that way I fool myself to buy all the "cheap" products :( Oh well, the fact is that the shoes probably would have cost at least twice the price in Finland and I will get my tax returns soon anyway. And can a woman never have too many pairs of shoes?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti