keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Ensiloska

Voi elämä mikä sää ulkona! Ensin luulin, että taas sataa vaan vettä, mutta ovesta ulos astuessa aamulla selkeni, että räntäähän tämä on. Bussit kulki myöhässä ja facebook täyttyi päivityksillä "Jeeee, luntaaa!!" Niin missä sitä lunta on? Itse kun näen vaan loskaa ja räntää..


Nyt siellä näyttänee tulevan vähän enemmän jotain haperoa taivaalta. Kunhan ei pakastu niin autoilijat pysyy hengissä ja ite en liukastele aamulla..


AamuKAAKAO
Tänään aamulla oli 3 (eli 1.5) tunnin luento. Ensin käytiin teoria läpi ja sitten katsottiin video NATOn 1986 räjähtäneestä avaruusaluksesta ja siihen johtaneista syistä. Dokumentti oli todella hyvin toteutettu ja lopussa raketin räjähtäessä olin jo lähes kyynelissä. Video siis liittyi yritysten etiikkaan ja siihen, että vaikka suurin osa NATOn insinööreistä tiesi, että tässä tulee kuolemaan henkiä, niin johtajat päättivät paineen alla toteuttaa lähtö(yriyksen). Tuommoiset asiat kyllä saa miettimään. Idiootteja.

Oli siellä luennolla muitakin, istuttiin vaan melko eessä

Nyt ulkona näyttää tältä :(

Luennon jälkeen menin luokkakaverin kanssa spinningiin, sitä odottaessa päätettiin, että mennää Sculpt-tunnille (kiinteyttävä ja lihaksia vahvistava tunti) spinningin jälkeen. No spinning oli jo itsessään rankka ja sculpt ei sen helpompi, mutta saatiin hyvä idea, että vedetää nyt vielä zumba (yhdistelmä latinotansseja) tähän perään, kun on kerran aloitettu. 2.5 tuntia salille menemisen jälkeen päästiin vihdoin kotimatkalle ja uskon, että huomenna voi olla hieman vaikeuksia kävellä..

PS. JOULUUN ON ENÄÄ KUUKAUSI!!

It's been snowing in Aberdeen today or I wouldn't call this snow, it's more like a half frozen rain. Still facebook was full of updates about snow this morning. YAY, SNOW. In the morning we had 3 (1.5)hrs Business Ethics lecture and we watched a BBC video about the space shuttle that was built by NATO and exploded in 1986. It was actually very good documentary and made me think how companies can make such stupid decisions; the engineers and managers knew that there is a great possibility that the shuttle will explode but under pressure the management team decided to launch it anyway. Such idiots. After the lecture I went to the gym with a class mate. Our plan was go to spinning but we decided to go to the Sculpt class as well. AND zumba. Nice 2.5hrs of workout..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti