perjantai 19. marraskuuta 2010

Even better day

Ihan perjantai-olo, kun tässä istun koneella ja kello näyttää yli puolta yötä. Tänään oli muutama luento koululla ja sitten jäätiin työskentelemään ryhmätyön pariin. Onneksi ollaan jo ihan lopuilla siinä, kun osa ryhmistä vasta aloittelee, jos nyt edes tietävät mitä ovat tekemässä.Jotenkin niin ihana päivä, kun jätin kuntosalinkin väliin ja kiersin hieman vaatekaupoissa ja suuntasin (taaaas) Lisalle Larissan kanssa. Syötiin taas vaihteeksi ja pidettiin mukava tyttöjen ilta. Saatiin myös suunnitelmat ensi viikonlopulle aluilleen eli jos nyt kaikki menee niin kuin suunniteltiin, niin vietetään la-su yö Edinburghissa ja turisteillaan oikein urakalla.

 

  

Lisa siis asuu tuossa ihan kulman takana ja etenkin jos on kylmä ja pimeä niin matka menee kymmenessä minuutissa, mutta näin kameraa mukana raahaillen siihen kuluu ehkä vartti.


Huomasin tänään kuvia otelessa, että en osaa enää hymyillä ilman hampaiden näyttämistä. Hmmmm, mikähän olisi syy?


Tänään siis ruokalistalla oli hamppareita ja ranskiksia (eli uuniperunoita). Niiin ja yliannostus jäätelöä ja raparperipiirakkaa, jonka lopun otin iloisesti mukaan matkaevääksi, mutta uskokaa tai älkää, mullakin joskus on ällö olo ja en vain pysty syödä enempää makeaa. Oli aika villi veto kyllä multa, kun yleensä en todellakaan heittäis mitään herkkuja menemään. Nyt ei vaan pystynyt. 


 Nyt on taaaaaas pian viikko lopuillaan, huomenna enää kaksi luentoa ja viikonloppua nyt ei edes lasketa, kun se hujahtaa aina niin kiireellä ohi. Tänä viikonloppuna ohjelmassa on kavereita, leffoja, viiniä ja markkinointi suunnitelmaa.


Muistan ku ensimmäisen päivän jälkeen ajattelin kuinka mun luokalla kaikki on iha tyhmiä ja tylsiä ja mikää ei oo kivaa ja nyt niistä toukista on kuorioutunu mitä viihdyttävimpiä perhosia! Paremmin ei kyllä vois olla, vaikka niillä meneeki välillä hermot mun jatkuvaan höpötykseen ja ihme kikatteluihin. Pahoittelen, olin hieman väsynyt...

I had a reeeeally good day today; went to uni, skipped the gym and went to Lisa's for the evening with Larissa. Once again we had a dinner, some wine and loads of fun and yeees maybe some laughing as welll....
For dinner we had burgers and "chips" and then some ice cream and rhubarb pie for pudding, or in my case it wasn't just some ice cream...  I think Lisa and Larissa controlled themselves but I don't recognise the word Control when it comes to something sweet. Even though I chucked the pie away that Lisa gave for me so I won't get too hungry on my way home..

2 kommenttia:

  1. worst picture of me ever and why did you upload the one of you where my finger was hiding the flash??

    VastaaPoista
  2. No Larissa, thats a nice one of you :)))
    And the other one was too bright..

    VastaaPoista