sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kaavamainen viikonloppu

Mun viikonlopun peruskaava näköjään toimii näin: perjantaina leffaan, lauantaina juhlimaan ja sunnuntaina väsy.

Eli pe mentiin kattomaan ruotsalaisen Stieg Larssonin kirjaan perustuva elokuva, The Girl Who Kicked Hornet's Nest (Pilvilinna joka romahti). Itse olin jo kirjan lukenut, joten tiesin mitä elokuvassa tapahtuu. Ja ensimmäistä kertaa taisin nähdä elokuvan, joka perustuu kirjaan, jonka olen lukenut etukäteen. Elokuvasta valitettavasti puuttui hirveästi osia ja kohtauksia, jotka oli kirjassa. No, ihan hyvä leffahan se oli, mutta saanen todeta hyvinkin kliseisesti, että kirja on parempi.


 Eilen sitten kävin salilla ja illalla oli luokkakaverin 18v synttärit. Olin varautunu perus synttäreihin, jossa rällästetään ja juodaan liikaa, mutta päästiin paikalle, niin tytön äiti avasi oven ja siitä sitten hyvin sivistyneesti alettiin kittaamaan shamppanjaa ja valkkaria. Että hieman erilainen meno kuin yleensä.


Jossain välissä alkoi taas sataa lunta ja sitä kyllä tuli oikein urakalla, että taksin saaminen oli vain unelma. Koko poppoo (ilman vanhempia) hypättiin bussiin ja päästiin hyvin lumiseen keskustaan. Ja nyt se oli ihan luntalunta eikä mitään räntää. Tarkoituksena oli siis mennä yökerho Tiger Tigeriin, mutta koska oli niin suttunen olo lumen takia ja liian pitkä jono, niin mentiin Larissan ja Pascalin kanssa viereiseen karaokebaariin laulamaan hieman Spice Girlsiä ja puhumaan norjalaisille sujuvaa ruotsia (varmaankin se perjantain leffa kannusti mut tähän).

Tänään sitten piti käydä kansainvälisellä torilla taas, mutta kun pääsin ovesta ulos niin kaveri soitti, että toria ei näköjään enää ole. Menin sitten Lisan kanssa H&M:n kautta kaakaolle. Ulkona on ihan kamala sää nyt, kun se lumi alkoi sulamaan.. Ilman kumppareita ei tuolla nilkkaan ylettävässä loskassa selviäisi.


This weekend was pretty similar to the last one: on friday cinema, saturday partying and sunday tiredness. We went to see the Swedish film called The Girl Who Kicked The Hornet's Nest, it was good, but I have to say that not as good as the book. I reeeally love the Millenium series by Stieg Larsson and wanted to see this film. Then on saturday I had my class mates birthday party. First went to hers for pre-drinks and headed to the town around midnight. Around that time it really started snowing but this time it was powder snow and the town was actually looking quite nice. We were meant to go to Tiger Tiger but ended up in the karaoke bar next to it singing some Spice Girls and speaking very fluent Swedish to Norwegian guys that probably didn't understand a word what I was saying. Today I was meant to go the International Market but it was closed already so went for a hot chocolate with a (Swedish) friend. Can you see how much there has been Swedish things going on this weekend?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti